Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda

Kiko Matamoros deixarà la televisió i se n'anirà d'Espanya: «Em vull retirar»

Kiko Matamoros vol mudar-se a Mèxic amb la seva parella Marta López

Kiko Matamoros, col·laborador habitual de Telecinco, fa molt de temps que ofereix espectacle al públic i ja està cansat de la mateixa feina. El programa 'Sálvame', espai on col·labora fa més d'una dècada, durarà molt de temps, però ell no vol ser-ne testimoni. Vol retirar-se d'aquí a dos anys i començar una nova vida lluny de les pressions mediàtiques.

Kiko Matamoros té molts problemes amb la seva exdona Makoke i considera que el més encertat és retirar-se de la batalla com més aviat millor. Actualment gaudeix festeja amb la model Marta López Álamo i vol passar més temps amb ella. Per aquest motiu, té plans de jubilar-se d'aquí a poc temps i mudar-se a Mèxic.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i la seva parella Marta López tenen plans de futur junts. | GTRES

Kiko ha de fer front a una situació financera força delicada, ja que té un deute amb Hisenda de 711.000 euros. Assegura que mensualment paga gran part d'aquesta quantitat i que en uns anys deixarà d'aparèixer a les «llistes de morosos». Per fer front a aquest sotrac econòmic treballa de manera diària i creu que en dos anys necessitarà un descans.

L'exmarit de Makoke assegura que un dels seus grans somnis és escriure un llibre i desenvolupar la faceta literària. Actualment li sembla impossible perseguir aquesta meta perquè el volum de treball que té no li permet estar concretat. Aquesta és una de les grans raons per les quals vol marxar a un «destí paradisíac» al costat de la seva parella Marta.

Matamoros ha confessat que té ganes de deixar de treballar per poder fer coses que les seves obligacions laborals no li permeten. «Vull retirar-me per escriure a una vila bonica i agradable», revela durant la seva darrera intervenció a 'Sálvame'. El públic s'ha quedat força sorprès, així que no ha tingut més remei que donar més dades.

Kiko Matamoros confessa els seus plans: «Escriure novel·les»

Kiko és un gran amant dels viatges i en una de les excursions que va fer es va enamorar de Mèxic, motiu pel qual somia retirar-s'hi. Vol aconseguir un formidable habitatge a la vora de la platja que li permeti centrar-se en el seu últim propòsit. «Escriure novel·les», revela davant l'atenta mirada dels seus companys de 'Sálvame'.

Matamoros pretén començar la seva nova vida d'aquí a dos anys, data per a la qual pretén que la seva xicota Marta ja estigui embarassada. Segons ha explicat, vol que la model tingui un fill seu perquè no s'oblidi mai de la història d'amor tan bonica que tenen. Cal recordar que ella és força més jove que ell, per això el col·laborador està preocupat pel futur.

El tertulià fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i ha demostrat ser un autèntic mestre. Ha complert tots els seus objectius laborals, per això està desitjant que arribi el moment de l'anhelada jubilació. Ha promès que amb 68 anys abandonarà la petita pantalla per esdevenir l'escriptor del moment.

Kiko Matamoros vol deixar de patir per la seva filla Anna

Kiko gaudia d'una relació extraordinària amb la seva filla Ana Matamoros, però fa un temps que no tenen contacte. El tertulià ha fet molts intents per acostar-s'hi, però la influencer sembla no estar preparada per al retrobament. Matamoros vol acabar amb el dolor, així que ha decidit no donar cap moviment més.

El polemista pensa que la seva única obligació com a pare és estar disponible quan la filla Anna li necessiti. Se sent rebutjat i ha patit molt per certs menyspreus, així que no intentarà tornar a signar la pau. L'únic que farà és esperar pacient fins que la jove canviï d'opinió i recuperi les ganes d'abraçar-lo.