Kiko Matamoros torna al quiròfan per sotmetre's a una delicada operació

El col·laborador de 'Sálvame' passarà per l'hospital el dilluns 27 de juliol per extirpar-se la vesícula

Kiki Matamoros en una foto antiga
Kiko Matamoros passarà pel quiròfan per llevar-se la vesícula | Catalunya Diari

L'edat no perdona. Kiko Matamoros va confessar aquest dimecres a 'Sálvame' que passarà pel quiròfan el pròxim dilluns 27 de juliol. El col·laborador televisiu, que ha vingut arrossegant uns quants problemes per motius de salut, torna a entrar al quiròfan per extirpar-se lavesícula, tal com ha explicat als espectadors en directe.

Pel que ha comunicat, no sembla greu ni urgent, com sí que va ser la intervenció d'urgència a la qual va haver de sotmetre a mitjans de juny, poc després de participar en una de les primeres entregues de 'La última cena'.

«Em van operar el dilluns perquè se'm va obstruir el conducte biliar per un càlcul que va sortir de la vesícula», confessava. El col·laborador ho va atribuir a l''steak tartar' que havia menjat al programa de 'Telecinco'.

Tot apunta que ve d'aquell moment d'urgència i ara per fi passarà pel quiròfan: «Dilluns m'extreuen la vesícula», explicava als seus companys molt sorpresos per les seves paraules.

«Hauré d'evitar els picants, els greixos i l'alcohol», confessava Kiko

«Moltíssima gent viu sense ella i es pot fer vida normal. Aquí és on es genera la bilis i a partir que me l'extreguin hi ha una sèrie d'aliments que hauré d'evitar, sobretot els greixos, els picants i l'alcohol», explicava de forma calmada a 'Sálvame'.

Kiko Matamoros afronta aquesta nova operació amb tranquil·litat i amb la seguretat d'acabar amb les molèsties que arrossegava de fa dies. Aquesta operació arriba un any després de l'ensurt sofert a conseqüència d'un tumor de bufeta.

Els pitjors moments per 'Sálvame'

'Sálvame' va començar el seu programa del dilluns, 20 de juliol, mostrant un missatge de condol de tots els seus col·laboradors a Paz Padilla per la recent mort del seu marit, Antonio Juan Vidal. 

Els col·laboradors s'han unit a la presentadora, els redactors i la resta de personal del programa per enviar aquest missatge des de les grades del plató i seguint la narració de Carlota Corredera, que visiblement afectada, va explicar a l'audiència que diumenge es va conèixer la notícia sobre la mort del marit de la seva companya. 

La presentadora va informar que durant la tarda farien connexions en directe amb Zahara de los Atunes, a Cadis, per recollir els testimonis i condols de diferents personalitats que s'havien desplaçat fins allà per fer costat a Paz Padilla en un moment tan dur

Tots els col·laboradors es van mostrar molt afectats per la notícia. Belén Esteban va estar molt trista durant tota la connexió, especialment a la introducció del programa, mentre que Carlota Corredera havia de fer pauses en la seva narració perquè no podia contenir la tristesa d'explicar el que estava passant. 

A 'Sálvame', els únics que coneixien la gravetat de la situació eren els directors, que van decidir guardar la privacitat de Paz Padilla. Els col·laboradors s'han mostrat molt sorpresos sobre com la presentadora ha pogut guardar-se aquesta informació tant de temps, anant a treballar i compartint plató dia rere dia amb els seus companys sense que en cap moment se li notés que alguna cosa no anava bé.


Comentaris

envia el comentari