Kiko Matamoros parla per primera vegada el seu delicat estat de salut

El col·laborador va explicar en directe els forts dolors que sent

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros ha explicat tots els dolors que sent | Catalunya Diari

Un gran ensurt. L'ingrés d'urgència de Kiko Matamoros a l'hospital li ha impedit la seva reincorporació a la feina després de l'operació de vesícula a què es va sotmetre dilluns. Un dolor intens durant el matí d'ahir l'ha obligat a traslladar-se de nou cap a l'hospital.

Kiko Matamoros es troba ingressat d'urgència a causa d'una pancreatitis i al seu costat hi ha la seva parella Marta López que no s'ha separat d'ell en cap moment. El mateix col·laborador ha volgut entrar per telèfon en directe i ha explicat tot el que li ha passat.

Kiko Matamoros confessa el seu fort dolor

«M'han fet un tac, una ressonància i suposo que m'intervindran. Crec, almenys ho estan valorant. M'han confirmat que és una pancreatitis», ha explicat el mateix Kiko a 'Sálvame' mitjançant una trucada telefònica des de l'hospital.

Matamoros tenia moltes ganes de treballar i anava a ser present en el programa. Marta López ha donat l'última hora de la salut de la seva parella a través d'Instagram: «Tot controlat per ara. Gràcies a tots per preocupar-vos. Ens ha enxampat una mica per sorpresa perquè li van donar l'alta ahir a Kiko. Està estable, li estan fent unes proves, sembla que se li ha complicat la cirurgia, el postoperatori per una pancreatitis».

Kiko Matamoros no ha deixat en cap moment d'informar el seu programa com està el seu estat de salut. El dolor que pateix és tan elevat que ha hagut de necessitar morfina.

«Els metges m'han dit que no em preocupi massa i que ho arreglarem. Em vaig aixecar bé però de sobte vaig sentir un dolor intens i terrible. Ara em tenen amb morfina», ha explicat el col·laborador.

El taxista va haver de cometre infraccions pel fort dolor que patia Matamoros

Kiko Hernández ha assegurat a 'Sálvame' que el taxista que ha portat al seu company al centre mèdic li ha explicat que ha hagut de saltar-se les normes de circulació en quatre ocasions pel terrible dolor que tenia a l'abdomen.

De moment Matamoros es troba hospitalitzat. S'espera que aquesta tarda a 'Sálvame' donin una nova actualització de l'estat de salut del col·laborador de Telecinco. Les xarxes socials s'han bolcat amb ell.


Comentaris

envia el comentari