Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros, enfonsat: «Bec molt quan m'he de ficar al llit amb ell»

Marta López Álamo ha fet una confessió que deixa en molt mal lloc el seu xicot

Marta López Álamo acaba de compartir una confessió amb els seus seguidors que segurament no farà cap gràcia a la seva parella, Kiko Matamoros.  La model ha confessat obertament que necessita beure per mantenir relacions sexuals amb el tertulià.

La jove ha respost a la pregunta de si sol beure alcohol en una ronda de preguntes i respostes a Instagram. Així, ella ha explicat que «bec poc i no gaire». A més, ha enumerat les begudes per les quals sol decantar-se en aquests casos.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i la seva parella Marta López. | GTRES

Alguns d'aquests son els còctels, «sobretot el Pornstar, el Pisco, Cosmopolitans, Daiquiris o Margarites». Tot i això, el seu preferit és el Moscow Mule, a més del vi i el xampany.

A banda, López ha explicat que, si li'n donen, també li agraden els xarrups de tequila amb canyella i taronja, a més de sal i llimona, que «m'encanta».

Malgrat l'explicació, la confessió més dura ha arribat després que comentés obertament que «sol beure en grans quantitats quan ha de ficar-se al llit amb Kiko».

Aquesta afirmació, tan rotunda i espontània, ha deixat els seus seguidors molt impactats. Un usuari de Twitter ha retret que López sembla «la néta» de Matamoros, «que s'ha d'emborratxar per follar amb el vell».

Kiko Matamoros parla obertament sobre la seva vida sexual

Matamoros sempre ha presumit de les seves proeses sexuals. De fet, va arribar a assegurar en una ocasió que s'havia ficat al llit amb més de cinc-centes dones. «Tinc 65 anys i em vaig estrenar el dia que vaig passar dels quinze als setze. N'he tingut temps durant cinquanta anys», explicava.

A més, també hauria participat en més d'una trentena de trios. «Hem estat dos homes amb una dona i cinc. Si és una pràctica que t'agrada, és una cosa molt normal». A més, en una altra ocasió va admetre que a les acaballes de la seva relació amb Makoke amb prou feines mantenien relacions.

Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros
Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, ha fet una confessió pujada de to | Gtres

Sens dubte, aquesta situació no té res a veure amb la relació que fa tres anys que viu amb la seva actual parella, Marta, amb qui segons explicava ell mateix, no hi ha dia que passi sense fer l'amor. «Has de tenir una persona al costat que t'exciti i et provoqui aquest desig», explicava.

Segons Matamoros, Marta López és «espectacular», i quan no tenen relacions, «dormo malament». «Jo arribo a casa, sopo, veig una pel·lícula o sortim. Després anem a casa, veiem dos capítols de 'Los Soprano' i ens hi posem [a mantenir relacions sexuals] a les quatre de la matinada», explicava.

La relació amb Marta travessa el seu millor moment, i per això, fins i tot, es plantejaria tornar a ser pare. «Estic en el millor moment per educar un fill, em sento preparat», reconeixia. De fet, va explicar que quan va tenir la seva primera filla, amb 27 anys, «no tenia excessivament clar quina era la responsabilitat de ser pare».

Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda
Kiko Matamoros vol tornar a ser pare | GTRES

En aquest sentit, reflexionava que «cadascú és circumstància del seu temps». Ara, però, segons Kiko, «un fill seria el millor regal que podria tenir i podria fer-li a Marta. «Quan jo no hi sigui, vull que Marta tingui alguna cosa en comú dels dos, que no sigui només una cosa material».

Tot i això, sembla que López Álamo encara no estaria preparada per fer aquest pas. «Jo, afortunadament, encara sóc fèrtil», explicava, però «Marta vol esperar dos o tres anys». Per això, es planteja «congelar l'esperma per quan ella estigui preparada».

D'altra banda, la parella segueix endavant amb els seus plans de casament, i no sabem si el l'any vinent s'animaran a passar per l'altar.