'Sálvame', en xoc: «Vaig perdre el compte de les vegades que li vaig ser infidel»

Kiko Matamoros confessa que van ser «moltes» les ocasions en què va enganyar a Makoke

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
'Sálvame', en xoc: «Vaig perdre el compte de les vegades que li vaig ser infidel» | Telecinco

Kiko Matamoros ha explotat en directe i ha explicat com va començar a perdre interès a recuperar la relació amb Makoke, la seva exdona. «Tu em vas enganyar una vegada, vas utilitzar a la meva filla per a portar-la a Eivissa i veure't amb un senyor que ja coneixies de Madrid allí», relatava Matamoros amb el to ferm que el caracteritza.

«A partir d'allí l'he enganyat moltíssim»

El punt d'inflexió, segons sembla, hauria arribat en trobar a l'armari d'Anita Matamoros, la seva filla en comú amb Makoke, «dues samarretes que produïa aquest senyor», deia Matamoros molt enfadat. «A partir d'aquí l'he enganyat moltíssim, vaig arribar a sentir bastant rebuig per ella», va dir el col·laborador, explicant com va ser aquest final de relació tan complicat.

Imatge de Makoke a un plató de televisió
Makoke va patir diverses infidelitats quan va estar amb Kiko Matamoros, segons el col·laborador de 'Sálvame' | Twitter

«Vaig intentar reprendre la relació però vaig veure que era impossible. La mirava a la cara i pensava que havia jugat amb la meva vida i les meves emocions». Així va confessar Kiko Matamoros com va acabar la seva relació amb Makoke, donant pas a aquestes infidelitats de les quals la col·laboradora l'acusa i que ell situa en el temps a partir d'aquest precís moment.

«Van ser moltes vegades, vaig perdre el compte», explicava Kiko

«Et vaig posar les banyes una quantitat de vegades que no t'imagines», va assenyalar Matamoros a 'Sálvame Diario' dirigint-se, aquesta vegada, a la seva exdona Makoke. «Van ser moltes vegades, vaig perdre el compte», va confessar Matamoros en ser preguntat per la xifra de dones amb les quals havia estat mentre mantenia una relació amb la seva exdona.

Malgrat tot, Kiko Matamoros va valorar en el seu moment els aspectes positius de la relació. Per exemple, la possibilitat de poder viure amb la seva filla Anita sense molt de control per part de Makoke.

Amb les seves paraules, el col·laborador de 'Telecinco' volia posar punt final a tota aquesta polèmica amb la seva exdona, encara que confessa que segueix amb forces per a «continuar desmuntant» tot el que Makoke i Javier Tudela estan fent públic sobre el final de la relació entre tots dos.


Comentaris

envia el comentari