Kiko Matamoros explica per què va deixar de fer intimitats amb Makoke

El col·laborador ho ha explicat en directe al plató de 'Sálvame'

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros ha assenyalat que el físic de Makoke li causava «rebuig» | Telecinco

D'ençà que Kiko Matamoros i Makoke es van separar van començar una guerra bruta als platós tot desvelant els seus draps bruts, intimitats i fins i tot han arribat a involucrar als seus fills. En aquesta ocasió ha estat Kiko l'encarregat de treure a la llum les intimitats de la seva vida amb Makoke i ha parlat de les seves relacions sexuals a 'Sálvame'.

El col·laborador ha parlat al programa de quan Makoke i ell encara estaven junts i ha assenyalat que va arribar a un punt on va deixar de mantenir relacions sexuals amb ella. Kiko ha assenyalat la moguda vida nocturna que la mare de la seva filla Anita mantenia com a motiu principal i ha afegit que al mateix temps Makoke va començar a causar-li «rebuig» perquè tenia un estat físic estrany.

Davant d'aquestes declaracions, Jorge Javier Vázquez ha volgut saber per què la llavors parella no va mantenir una conversa per tractar aquest tema i Matamoros ha respost que «em semblava molt lleig dir-li això. Ara ja no em sembla lleig fer-ho».

La infidelitat de Makoke va espatllar les coses

Tot i la tensa relació que tenen en l'actualitat Makoke i Kiko Matamoros, el col·laborador de 'Sálvame' ha assegurat que ha estat enamorat d'ella durant 10 anys i que ha estat molt feliç al seu costat. No obstant això, tot va empitjorar quan ella li va ser infidel. Kiko assegura que va intentar reprendre la relació però que li va resultar impossible fer-ho.

Les declaracions de Kiko no han passat per alt als seus companys de plató i alguns dels col·laboradors s'han mostrat indignats per les seves paraules, com ha estat el cas de María Patiño que l'ha increpat tot assenyalant: «Dius: 'És que arribava a casa...' I tu com estaves? Durant 10 anys has fet el que t'ha donat la gana amb la teva vida. És clar que vas superar una infidelitat! Tenies a totes les altres a la discoteca». Patiño ha assegurat que el que li passa a Kiko és que vol fer-se la víctima. 

El col·laborador s'ha defensat dient que va intentar mantenir la relació però era impossible perquè cada cop que mirava a Makoke la veia falsa i que havia jugat amb els seus sentiments i finalitzava dient: «Em donava tot igual, et vaig posar una quantitat de banyes que no te les creus ni tu». 


Comentaris

envia el comentari