Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros, increpat en directe per qüestionar 'Sálvame': «No tornem al passat»

Jorge Javier i Kiko s'han tornat a enfrontar en directe

Kiko Matamoros i Jorge Javier Vázquez s'han enfrontat de nou en ple directe. En aquesta ocasió, per la defensa que el tertulià fa del seu amic Antonio David Flores.

L'ara declarat enemic públic número u de 'Sálvame' i de Telecinco segueix decidit a portar a judici tots aquells que l'han destrossat públicament.

Aix doncs, sembla que l'únic company que s'ha seguit posicionant a la seva banda després de la docusèrie de Rocío  Carrasco ha estat Matamoros.

Això no agrada a la resta de col·laboradors, que són plens defensors de Rociíto. I ara que acaba de sortir a la llum que Antonio David i Olga Moreno s'han separat, les especulacions al voltant de la parella han donat lloc a un gran debat.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges al costat de Marta Riesco en una festa
Fotomuntatge de la cara d'Antonio David i imatges d'ell suposadament amb Marta Riesco en una festa | GTRES / Telecinco

Després de gairebé 21 anys junts, l'exguàrdia civil i la guanyadora de 'Supervivientes 2021' han decidit prendre camins per separat. I tot indica que el principal motiu es deu a una infidelitat per part d'ell.

Pel que sembla, tots els dits apunten a Marta Riesco, una reportera de 'El Programa de Ana Rosa' amb la qual Antonio David ja s'hauria deixat veure en actitud més que afectuosa.

Segons 'Sálvame', fa temps se'ls va veure a tots dos menjant-se el coll en una festa de la cadena.

El ja ex d'Olga Moreno es va defensar al·legant que només es tractava d'«una reunió de companys" i que simplement «es van saludar».

Però la cosa no quedava aquí, ja que Jorge Javier i companyia insistien que «se'ls havia vist pels passadissos de Telecinco i fora d'aquestes instal·lacions dinant i sopant junts». És a dir, que pot ser que Riesco sigui la responsable de la separació d'Antonio David i Olga.

Kiko Matamoros es guanya una bona estirada d'orelles per defensar Antonio David

Una cosa contra la qual Matamoros no ha dubtat a respondre. «El que no podem vendre, si no tenim informació, és que la relació estava trencada quan Olga participava a 'Supervivientes'», ha retret als seus companys.

Jorge Javier Vázquez miri directe a càmera amb la cara molt seriós
Jorge Javier Vázquez amb un posat molt seriós | GTRES

«Però sí que podem dubtar... Podem dubtar com hem fet amb totes les parelles», li replicava Jorge Javier. I és que al presentador no li ha fet gens de gràcia que es qüestioni la credibilitat del programa.

«No tornarem a la dialèctica que ha separat tant aquest programa. Estem fent un relat i un estudi del que està passant ara, avui. No tornem al passat», ha insistit bastant molest.

«Si no volem tornar a la situació de tensió que vam viure tots fa temps al programa, que no agrada a ningú, no podem argumentar d'aquesta manera. No podem treure coses el passat, perquè així no anem enlloc», asseverava el comunicador.

Kiko, per la seva banda, ha intentat fugir d'estudi: «Ningú pot tenir més interès que jo a no tornar al passat, t'ho asseguro».

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Imatge del plató de 'Sálvame' amb els col·laboradors | Telecinco

«Doncs ho acabes de fer...», assenyalava Jorge Javier, i després ha seguit defensant les teories d'altres tertulians sobre la ruptura d'Antonio David i Olga Moreno.

Matamoros no entén el canvi de mentalitat que hi ha hagut al programa, on abans s'atacava a Olga i se la titllava de ser còmplice del seu marit i ara, després d'anunciar-se el divorci, se la consideri una víctima.

«Abans dèieu que ella era còmplice de tot el que feia Antonio David, i ara resulta que tot el contrari», ha retret a la resta de col·laboradors.

«De cop i volta, ha vist la docusèrie i ha descobert coses que li han fet replantejar-se la relació. Aviam si ens aclarim!», ha seguit lamentant-se.