Plató de Sálvame con los colaboradores

Kiko Matamoros revela el seu secret: «Rebia pallisses salvatges»

Un col·laborador de Telecinco ha revelat la dura infància que va viure per culpa del maltractament infantil

Ahir, 10 d'octubre, el programa 'Viva la vida' va viure unes declaracions molt personals per part de Kiko Matamoros. El col·laborador va explicar la seva tràgica història de la infantesa, quan rebia fortes pallisses per part del seu pare. Però assegura que ara no li guarda rancor. 

Els formats de Telecinco acostumen a posar en primer pla els problemes i la vida personal dels col·laboradors. Així, s'allunyen de la seva posició professional i laboral i personifiquen els personatges d'interès de la premsa del cor.

D'aquesta manera, cada cop hi ha més col·laboradors que expliquen detalls personals que ningú sap i que normalment són impactants. La vida dels tertulians o de la seva família és, ara, la temàtica principal de cada dia. 

Així i tot, alguns prefereixen mantenir-se al marge i no exposar la seva intimitat públicament. Aquests casos són molt escassos i, majoritàriament, són persones consolidades en la cadena pel seu treball, de manera que no els cal sortir a la premsa rosa.

Un dels més disposats a parlar de la seva vida sense inconvenients és Kiko Matamoros. Ha desvelat ja els seus secrets més foscos a través d'intervencions públiques i, fins i tot, ha protagonitzat conflictes mediàtics d'allò més sonats. 

Aquesta setmana, s'ha tornat a convertir en el protagonista indiscutible de la tarda de diumenge. Durant la seva intervenció al programa vespertí dels caps de setmana, ha fet una confessió que ha impactat a tot el públic.

Kiko Matamoros, una infància marcada per la tragèdia

Matamoros no té cap problema per parlar de la seva vida personal sense tenir en compte l'opinió dels altres. Ell mateix ha confessat, en moltes ocasions, que no té cap problema per «despullar-se» davant de les càmeres. 

Aquest cap de setmana, durant l'emissió de 'Viva la Vida' el diumenge, es va emocionar quan va recordar l'episodi més dur de la seva vida. Una època que va durar un temps i va marcar la seva manera de ser fins el dia d'avui. 

Davant d'Emma García i dels altres col·laboradors, va confessar que durant la infància el seu pare l'havia maltractat. Tothom va quedar bocabadat i només van poder escoltar la narració que Kiko va fer sobre aquest assumpte.

El tema va sortir amb relació a l'entrevista que va concedir fa uns dies al periodista Álex Fidalgo, a 'Lo que tú digas'. Durant el podcast, va parlar d'alguns temes més personals i íntims de la seva vida. 

Una de les declaracions que va cridar l'atenció va ser el relat de la seva infància. «Tots ens equivoquem. Jo, al meu pare, l'estimo molt i li agraeixo ser aquí», va dir molt afectat després de les imatges.

El tertulià explicava que rebia pallisses salvatges i, en algun cop, s'havia plantejat posar fi a la seva vida per acabar amb tot el patiment. Va assegurar que ara ja ho ha superat, però els records l'afecten més del que s'imaginava. Tot i això, va afirmar que l'havia perdonat i agraeix que encara segueixi amb ell.

Aquesta experiència l'ha ajudat amb el seu paper com a pare. «No he posat mai una mà sobre els meus fills», va confirmar. A més, ha assegurat que educar-los amb violència no és la solució perquè siguin millors persones. 

Sens dubte, les paraules de Kiko Matamoros van impactar a tothom, ja que ningú en sabia res. Tanmateix, ha demostrat un altre cop que no té problemes per parlar de la seva vida privada i, així, vol ser un exemple per la resta.