El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros, espantat: haurà de ser operat una altra vegada

El col·laborador ha rebut una mala notícia en la seva última visita mèdica

Enmig de la seva guerra judicial amb Makoke, Kiko Matamoros rep un nou cop que el deixa a la vora del KO. El col·laborador va ser un dels convidats al programa que Kiko Rivera té al seu canal de Twitch, 'En casa con Kiko', on el fill d'Isabel Pantoja entrevista a nombroses cares conegudes.

A través d'aquest canal xerra de manera animada des de la comoditat de casa i, entre algunes celebritats, s'hi troben rostres com a Jorge Javier Vázquez, Lolita o Sofía Cristo, els quals el germà de Chabelita ha tingut el gust d'entrevistar i, en aquesta ocasió, li tocava a Kiko Matamoros.

El col·laborador confessava al marit d'Irene Rosales que acabava de rebre una notícia que li omplia de preocupació. Una cosa que té a veure amb la seva salut i que el mantindrà allunyat de la televisió durant un temps.

Kiko Matamoros passarà de nou pel quiròfan

«No m'han donat una bona notícia. Hi hauré de tornar de nou al taller», confessava Kiko Matamoros durant la seva xerrada amb Kiko Rivera. Hores abans de connectar amb el fill d'Isabel Pantoja, el col·laborador de 'Sálvame' ha explicat que havia acudit al metge on l'han informat de la mala notícia i assenyalava els motius que han propiciat que de nou hagi de passar pel quiròfan.

«Em van col·locar una pròtesi que m'havia de treure, però que hi havia possibilitats que s'anés sola. Però m'hauran d'intervenir per treure-me-la», deia mentre era conscient que les seves esperances que no hi hagués de ser operat novament s'esvaïen. Kiko Matamoros no va especificar la data exacta en què hauria de ser ingressat per operar-se, però va afirmar no sentir-se angoixat perquè no es tracta «d'alguna cosa preocupant».

L'origen de la nova intervenció

Fa anys que Kiko Matamoros té un delicat estat de salut. En els últims anys, han estat diverses les ocasions en què ha passat per l'hospital per diferents motius, però el més complicat va ocórrer l'any passat. El que en principi era una senzilla extirpació de vesícula, es va acabar complicant a causa d'una infecció que el va obligar a passar de nou pel quiròfan.

El 10 de setembre, el xicot de Marta López Álamo ingressava a l'hospital Quirón de Pozuelo de Alarcón a Madrid, per ser intervingut d'una infecció vírica en el seu fetge produïda per l'operació de vesícula. El col·laborador va passar setmanes hospitalitzat i va perdre molt de pes i, després de la intervenció, ell mateix va explicar el que li havien fet: «Van instal·lar-me un catèter intern. El que tinc col·locat m'ho trauran dins d'una setmana si les coses van bé. I l'altre, ja d'aquí a uns mesos i ja està».

Tot i que aquesta nova intervenció no és greu, la veritat és que resulta un contratemps d'allò més inoportú. El motiu? Doncs que en unes setmanes es veurà les cares amb la seva exdona en un judici, on tots dos assisteixen com a acusats i que podria tenir conseqüències molt greus tant per al col·laborador com per l'exmodel.

Compta amb el suport de la seva noia

Amb motiu de la pandèmia del coronavirus, els ingressos hospitalaris no s'allarguen en el temps i el més segur és que, si tot va bé, Kiko Matamoros torni aviat a casa on seguir amb la recuperació. Al costat d'ell es troba la seva noia, Marta López Álamo, molt pendent de Kiko i l'única que va estar al seu costat quan l'any passat el seu estat de salut es va complicar amb la primera operació. Però tot i això, de moment, el col·laborador està tranquil i desitjós que per fi el calvari acabi per poder oblidar-se dels metges per una llarga temporada.