Imatge de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros perd els papers a 'Supervivientes' i ja no és el favorit

Kiko Matamoros cava la seva pròpia fossa i li pot costar l'expulsió

Kiko Matamoros està cavant la seva pròpia fossa a Supervivientes. El col·laborador, que ens deixava a tots consternats després de confessar-se al 'pont de les emocions', no ha pogut fer-ho pitjor durant les últimes hores.

Sabíem que físicament li estava costant passar les proves, fins i tot algunes no podia ni fer-les. Però tot i això el públic li havia donat suport fins ara pel seu interès i pel seu esforç a superar les dificultats més grans possibles.

Kiko Matamoros a 'Supervivientes'
Kiko Matamoros, d'emocionar-nos al 'pont de les emocions' a perdre els papers amb Nacho Palau | Mediaset

I cada cop que ha estat nominat, els seus seguidors li han donat suport a mort. El volen veure a la gran final que tindrà lloc d'aquí a unes setmanes.

Kiko Matamoros perd els papers un altre cop

Però el que hem vist aquests últims dies deixa Kiko en molt mal lloc. La seva actitud amb alguns dels supervivents amb qui conviu als Cayos Cochinos està essent absolutament reprovable.

Dijous passat, el madrileny posava cap per baix les xarxes socials i especialment tota Veneçuela després d'atacar durament la ja expulsada Mariana Rodríguez.

Ho va fer de manera molt maleducada i essent titllat de «xenòfob». A Conexión Honduras l'audiència ha vist que Matamoros ha tornat a perdre els papers. Ho ha fet en una fase del reality en què qualsevol error et pot penalitzar massa.

Tot i que sap que té el suport del públic, la parella de Marta López ha sobrepassat tots els límits. Ha protagonitzat una vergonyosa baralla, una disputa verbal contra un dels supervivents amb més caràcter d'aquesta edició que gairebé ha acabat amb violència.

Kiko Matamoros ja no és el favorit després de sobrepassar els límits

La baralla que han protagonitzat Kiko Matamoros i Nacho Palau sota la foscor de la nit no ha succeït perquè sí. Al primer li ha semblat injusta la manera com un concursant ha repartit el menjar i ha aprofitat per carregar contra ell de la manera més dura.

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros abans de començar a concursar a 'Supervivientes 2022' | INSTAGRAM (@SUPERVIVIENTESTV)

«Quina decepció d'home, que n'ets de fals! Estàs enganyant el públic i demà ho explico tot», li deia Kiko a Palau, que fins i tot li ha arribat a dir «fill de puta».

El col·laborador de Sálvame l'ha titllat d'egoista amb el menjar i ha mantingut que el valencià ha estat un fals des que va iniciar el reality. «Ets un merda! I et permets el luxe d'anar mentint per salvar el teu puto cul», seguia dedicant-li improperis Kiko, i Nacho es defensava com podia.

▶️ Polémica al revelarse la lista de los 4 hombres más guapos de España

«Menja-m'ho tu a mi, que potser t'agrada!»

«Ets molt poc home!», li va deixar anar en un moment donat Matamoros a l'ex de Miguel Bosé. «Jo soc més home que tu, que et fiques amb dones, que t'encanta», li va contestar el valencià. Aquest estava fart de rebre insults i va atacar Matamoros al seu punt feble.

Muntatge Kiko Matamoros i Nacho Palau
Kiko Matamoros i Nacho Palau s'han dit de tot durant la pitjor baralla del reality | Catalunya Diari

I és que treure el tema de la seva violenta picabaralla verbal amb Mariana a la gala de dijous ha provocat que el tertulià de Telecinco saltés de manera encara més exagerada.

«Menja'm el nap!», li tornava a etzibar el col·laborador de Sálvame a Palau. «Menja-me'l tu a mi, que potser t'agrada!», va replicar Palau posant-se al seu nivell. «Que dolent que ets, després de com m'he portat amb tu», li responia Kiko, mentre se sentia de fons el crit de «manipulador!».

«El que passa és que t'has retratat, i quan tothom t'ha vist la matrícula, i l'únic que te l'ha vist he estat jo. Ets un merda!», va prosseguir Kiko a crits. Una forta topada que va concloure únicament quan cadascun va allunyar-se d'on era l'altre, sense arribar a cap mena d'entesa entre els dos.