YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros comenta el petó entre Makoke i Darek a ‘GH VIP’

El col·laborador de ‘Sálvame’ va veure en directe l’escena des del plató

Kiko Matamoros habló de sus deudas con Hacienda, a propósito de la conversación de Makoke con Mónica Hoyos.
Kiko Matamoros reacciona al petó de Makoke i Darek a 'GH VIP' | Telecinco
 

Kiko Matamoros va anar aquest dijous al plató de 'Sálvame' per fer la seva secció 'Defensor de l'espectador' i Telecinco va aprofitar la seva presència perquè fos testimoni en directe del petó que la seva exdona es va donar amb Darek en la prova setmanal de 'Gran Hermano VIP'. Els concursants havien d'interpretar la seva pròpia telenovel·la, que en el cas de Makoke i el jove polonès, tot i no ser obligatori, va acabar amb un apassionat final.

Kiko reacciona al petó de Makoke i Darek

«Però si a Darek li faig un petó fins i tot jo home! El que no entenc és que es freni. Que guapo és Darek! Les coses com són», va dir el col·laborador de 'Sálvame' de broma mentre observava a qui va ser la seva dona durant 20 anys fent-se un petó amb el jove polonès a la casa de Guadalix de la Sierra.

«Em sembla ridícul, perquè se'ls veu als dos fent-se un petó. A mi m'havien dit que s'havia fet un petó amb Darek, però de veritat. Pensava que s'havien besat com s'han de besar els actors, és a dir, ficant la llengua on cal ficar-la i fent que sembli veritat», opinava sobre l'escena ja més de forma més seriosa.

El beso entre Makoke y Darek fue visto, en directo, por Kiko Matamoros en 'Sálvame'.
Kiko Matamoros va presenciar en directe a 'Sálvame' el petó de la seva exdona i Darek| Telecinco
 

El col·laborador parla dels seus problemes amb Hisenda

A més de comentar el petó entre Makoke i Darek, Kiko Matamoros també va aprofitar la seva visita al plató de 'Sálvame' per deixar clara quina és la seva situació amb Hisenda després que la seva exdona hagués parlat a 'GH VIP' de la venda de la seva casa per tal d'ajudar-lo amb els seus deutes.

El col·laborador televisiu va reconèixer que té un deute molt gran amb Hisenda, però que li havien molestat les paraules que la seva exdona havia dit a la casa de Guadalix. «El meu deute no l'has de pagar, estimada, perquè està recorregut, per una derivació de la responsabilitat que no és correcta... Aquesta casa està al seu nom, però hi ha un contracte entre ella i jo pel qual si ven la casa, m'ha de tornar totes les quantitats que he posat jo, que són pràcticament totes», va explicar.


Comentaris

envia el comentari