Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.

Kiko Matamoros podria abandonar 'Supervivientes' per un problema amb la seva xicota

La parella de Kiko Matamoros va haver de marxar del plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros segueix en el concurs de Supervivientes, un repte que pensava que superaria amb facilitat, però no ha estat així.

Des del primer moment, Kiko Matamoros ha patit la duresa d'aquest programa. I no només per les proves del concurs, sinó també per les dificultats del dia a dia, com passar gana i haver de buscar menjar.

Kiko Matamoros i el problema de la seva xicota a Sálvame

Kiko Matamoros va deixar molt clar qui seria la persona que l'havia de defensar a plató, i no era altra que la seva parella, Marta López Álamo. Per sort, la seva xicota li va donar una sorpresa i va estar uns dies al costat d'ell a Hondures, encara que sembla que l'ha deixat tocada en tornar a Espanya.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta López Álamos en la seva darrera trobada a Supervivientes 2022 | MEDIASET

La model i influencer, que mai ha volgut estar en el primer pla televisiu, ha vist com ha hagut de perdre una de les seves pors. I no és altre que anar a un plató de televisió per defensar al col·laborador de Sálvame.

El cas és que la jove només ha acudit els programes de Supervivientes quan l'han convidada per donar suport el seu xicot i parlar del seu concurs.

Tant a les gales setmanals com a la principal, Marta López Álamo ha estat sempre defensant el seu noi. El que no esperava Matamoros és que a la seva xicota, que anava aquest dilluns a Sálvame, li fessin una trampa.

Marta López Álamo, alterada al plató de Sálvame

La veritat és que la influencer i model va deixar molt clar que només volia participar en el programa per parlar de la participació del seu xicot al reality. I no volia tractar més temes fora d'aquest.

Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros
Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, va ficar la pota en ple directe | Gtres

En un moment de la tarda, Sálvame posava sobre la taula un assumpte que ha enfadat Marta López. Parlem d'un concurs de models en què va participar amb la supervivent Tania Medina. Això sí, sembla que li porta molt mals records per causes que no ha volgut explicar en directe.

En veure que, tant Jorge Javier com Adela González, volien saber els motius del seu silenci, Marta ha marxat. La noia no ha dubtat a aixecar-se de la cadira i abandonava el plató davant la sorpresa de tots.

▶️ Laura Matamoros cuenta cómo se encuentra tras la ruptura con Benji Aparicio

La parella de Kiko Matamoros abandona el plató després de trencar-se

Després de discutir breument amb el director del programa, Alberto Díaz, hi ha tornat a entrar i ho ha explicat tot. «No vull parlar d'una altra cosa que no sigui el concurs del meu xicot, vull que se'm respecti. Em costa molt venir a aquestes coses, ho passo fatal».

Els col·laboradors estaven intrigats per saber què havia passat perquè no volgués parlar d'aquest tema. Així, veient que aquests insistien massa, la Marta va tornar a marxar.

Marta López al saló internacional de la moda flamenca
Marta López Álamo ha patit una crisi nerviosa en ple directe | EUROPA PRESS

«No em ve de gust, ho vaig passar molt malament en aquell moment, em podeu respectar? És que no vull parlar, no m'agrada, ho passo malament. Si us plau, pareu! Sabia que em faríeu això».

Marta s'ha tancat al lavabo i després han sortit Lydia Lozano i Jorge Javier. El presentador va aconseguir entrar i tranquil·litzar la noia amb aquestes paraules.

«Aquestes imatges et faran molt de mal, però és que no s'emetran». Finalment, la xicota de Matamoros ha tornat al plató i ha parlat d'alguns dels temes que l'envolten, no sense deixar clar abans que mai més tornarà a Sálvame.

Veurem si quan Kiko s'assabenti del desagradable episodi que ha viscut la seva parella decideixi abandonar el reality de supervivència.