Kiko Matamoros crea polèmica entre les Campos en el seu retorn a 'Sálvame'

El col·laborador ha tornat al programa com a defensor de l'audiència

Kiko Matamoros vivió un tenso enfrentamiento con Terelu Campos en su vuelta
Kiko Matamoros va viure un tens enfrontament amb Terelu Campos en el seu retorn | Telecinco

Després de la marxa de Carlos Lozano, Kiko Matamoros ha tornat a 'Sálvame' per ocupar el seu lloc com a defensor de l'audiència. Ho ha fet inaugurant el seu 'Club de l'espectador' i, com no podia ser d'un altra manera, sembrant la polèmica des del primer dia.

El tertulià ha tornat a treure a la llum el caràcter altiu que suposadament tenia Terelu anys enrere, generant una forta tensió al plató, ja que la filla de María Teresa Campos no s'ha tallat la llengua a l'hora de contestar-li.

«Els espectadors estan dient que tens una actuació una mica cínica. Molta gent creu que ets una persona altiva, despòtica, que no es recorda dels humils o la gent que ha treballat amb tu», començava a Matamoros, al que Terelu li va respondre negant que tingués una actitud així.

María Teresa Campos apareix per sorpresa

La discussió, però, no es va allargar massa perquè va tenir lloc una sorpresa que ningú esperava: l'aparició de María Teresa Campos, que darrere de les càmeres observava l'escena amb el gest molt seriós.

María Teresa Campos observando la discusión entre Kiko y su hija Terelu
María Teresa Campos observant la discussió entre Kiko i la seva filla Terelu | Telecinco
 

Carlota Corredera la va veure i no va dubtar ni un segon en dir-li que s'acostés, però la seva filla no semblava disposada a consentir-ho. «No em fa gens de gràcia que estiguis aquí!», va arribar a dir-li. No obstant això, sembla que la veterana presentadora no hauria sentit el comentari de Terelu i va fer el gest d'entrar al plató.

Terelu amenaça de marxar

Això, però, va acabar amb la paciència de Terelu Campos, que va perdre els nervis, es va aixecar i li va dir a la seva mare que si entrava, ella marxava del plató. La matriarca de Les Campos en veure la situació va decidir fer un pas enrere i marxar del plató.

María Teresa abandona el plató al ver la reacción de su hija
María Teresa abandona el plató en veure la reacció de la seva filla | Telecinco

 

Les crítiques per la seva actitud no van trigar a sortir, sobretot per part de Kiko Matamoros, qui la va acusar no haver-se comportat correctament amb la seva mare. Tot i això, Terelu semblava tenir ben clar el motiu de la seva decisió, ja que segons va assegurar ho va fer per no exposar-la a la polèmica televisiva i vetllar així pel bé de la seva salut.


Comentaris

envia el comentari