Fotomuntatge de Kiko Matamoros i Pedro Sánchez

Kiko Matamoros fa pública la denúncia que esquitxa de ple Pedro Sánchez

El tertulià acusa una persona molt propera a Pedro Sánchez d'ocultar un tema molt delicat

Kiko Matamoros és un col·laborador televisiu que es caracteritza per parlar clar als platós de televisió. No té pèls a la llengua a l'hora d'opinar sobre temes que molts companys seus passen de gairell, i ahir ho va fer novament.

És un dels personatges de la premsa del cor que més es mulla, sense importar-li el que diguin d'ell. A més de fer-ho cada tarda al plató de 'Sálvame', Kiko sol opinar a les xarxes socials sobre temes d'actualitat.

Kiko Matamoros carrega contra un home molt proper a Pedro Sánchez

Fa unes hores, Kiko Matamoros s'ha quedat a gust amb el defensor del poble, Ángel Gabilondo. L'exministre d'Educació del Govern de Pedro Sánchez ha estat el centre de les crítiques del col·laborador de Telecinco. I és que no ha tingut cap problema a posar el dit acusador sobre ell parlant dels abusos sexuals al si de l'Església.

Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós
Kiko Matamoros ha explotat a les xarxes contra un exministre del PSOE | GTRES

Aquesta setmana, 'Todo es verdad', el programa de Risto Mejide, treia a la llum el testimoni de diversos afectats, com l'escriptor Alejandro Palomas. Tristament, quan eren petits van patir abusos per part de sacerdots, i això els ha acabat passant factura, d'una manera o altra, a la seva vida.

El guanyador del Premi Nadal de 2018 va afirmar que està disposat a «escoltar” Pedro Sánchez, amb qui espera reunir-se aviat per a tractar aquest assumpte. «Vull saber què opina, què vol fer i perquè vol una reunió amb mi», explicava l'escriptor.

«Tota la gent que hem bussejat en una mentida durant la infància sempre busquem la veritat, ens importa molt. Jo el que li demanaré és que el que em digui sigui veritat i que es compleixi. Que el que em digui, ho compleixi. Crec que el mínim que pot tenir un president és veritat», afegia Palomas.

«Jo hi era, i està al corrent de moltíssims abusos»

Després de veure el programa, Kiko Matamoros ha fet una acusació salvatge a través de Twitter i Instagram, on ha compartit el missatge següent:

«Pel que fa als abusos sexuals de l'Església, em sembla que és necessari i exigible el pronunciament del defensor del poble, Ángel Gabilondo. Va treballar de professor al col·legi Corazonistas de Madrid. Jo hi era, i està al corrent de moltíssims abusos», començava el madrileny, posant el focus a l'escola on va estudiar de petit.

Ángel Gabilondo en un acte de campanya de les eleccions de Madrid
Ángel Gabilondo, al punt de mira de Kiko Matamoros | GTRES

«La seva responsabilitat, inherent al càrrec que representa, és defensar els drets dels ciutadans i reparar el dany moral causat a les víctimes, que en aquell moment eren nens. No pot seguir contribuint a encobrir aquest atropellament», continuava el tertulià de 'Sálvame'.

«Vostè es recorda dels seus germans abusadors? Li faig memòria amb el testimoni d'un antic alumne, Pedro Aparicio: "No puc ni explicar la por que ens feia que se'ns apropés el germà Santiago, el germà Julio, Florencio, Valeriano, Remigio, tots fills de Satanàs. Sense pietat, sense defugir el cos a cos», sentenciava Matamoros.

Kiko Matamoros rep suport massiu després de les declaracions que ha fet

Aquest missatge tan dur del televisiu ha generat un gran impacte entre els seus seguidors. En qüestió de minuts, la publicació ha sumat milers de reaccions, fins a arribar a les 4.500.

Una de les primeres persones a respondre al post de Kiko ha estat la veterana periodista Pilar Eyre. «Això és molt greu i dolorós. Espero que tingui resposta per part de qui correspongui», reaccionava.

Pla general del plató de 'Sálvame' amb alguns col·laboradors
Kiko Matamoros ha rebut el suport dels públic de 'Sálvame' | Mediaset

A més, moltíssims usuaris han comentat la publicació amb missatges de suport a les contundents declaracions del col·laborador de 'Sálvame'.

«Ets del millor que hi ha al programa. La investigació, que la financi l'Església», ha escrit un seguidor de Kiko Matamoros.