El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros revela a Jorge Javier una confessió molt íntima i personal

El col·laborador de 'Sálvame' ho ha explicat durant el programa

Fa unes setmanes, Kiko Matamoros va sorprendre Jorge Javier Vázquez i a tots els seus companys de 'Sálvame' revelant que és cocaïnòman. El col·laborador del programa va explicar que consumeix aquesta droga des dels 15 anys i ho va dir amb total naturalitat.

Doncs bé, ara a dut a terme una altra confessió que també ha descol·locat a l'equip del programa. Ha fet una revelació sobre la seva vida més íntima. I això ha servit perquè altres col·laboradors també s'animin a parlar sobre aquest aspecte. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'inesperada declaració de Matamoros

La citada confessió de Kiko s'ha produït quan estava comentant 'La Isla de las Tentaciones'. En concret, tot ha succeït quan es deia que en aquest programa Manuel, la parella de Lucía, ha fet una cosa inaudita al reality. El què? Fer-se un petó amb dues noies, Fiama i Stephany, en una festa.

Aquesta situació ha portat a preguntar al col·laborador si ell havia viscut alguna situació semblant. L'autora de la pregunta ha estat Belén Esteban, qui ha dit: «Has estat amb dues persones la mateixa nit?». Kiko Matamoros ha respost de manera clara i directa: «No vull presumir, perquè ens ha passat a qualsevol, però he estat amb més de dues a la vegada».

És més, Kiko Matamoros, que ara està feliç al costat de Marta López Álamo, ha volgut deixar clar que ha viscut aquesta situació en més d'una ocasió. «El mateix dia i a la nit, per separat també. I un trio també. I no necessàriament en una discoteca, però també», ha afegit.

Chelo també es confessa

La confessió del col·laborador ha provocat que altres membres de 'Sálvame' hagin fet el mateix. És el cas de Chelo García Cortés, que ha estat la més atrevida del grup. Concretament, la periodista no ha dubtat en reconèixer que recorda molt bé el moment on va viure una situació així. «Va ser un 31 de desembre i érem cinc al llit, després em vaig quedar amb un», ha confessat. En aquest cas, es va quedar amb la seva parella, José Manuel Parada, i és que va confessar que «era el més segur».

D'altra banda, també ha comentat que quan era parella de Parada una vegada van fer un trio: «Com volia ser més moderna que la meva parella vaig tenir per primera vegada una trobada sexual amb la meva parella i un noi». Aquest, que era un actor català, «estava de mort. Va ser una nit boja per mi». Chelo es va animar tant a parlar de la seva vida més íntima que ha reconegut que es va adonar que li agradaven les dones quan es va posar al llit amb Bárbara Rey. I en aquest sentit ha donat un consell: «No diguis mai fins que no ho provis».

Les experiències d'altres col·laboradors

Després de les confessions de Kiko Matamoros i García Cortés, també van preguntar a la resta de col·laboradors. Lydia Lozano no va voler entrar en detalls, però va reconèixer que tothom ha fet una cosa així. Antonio David Flores va assegurar que no ho recorda, però ho va dir amb un somriure sospitós. Finalment, Marta López ha negat haver-ho experimentat, assegurant que mai ha tingut l'ocasió.