Kiko Matamoros revela si ha estat a la presó després de les acusacions de Makoke

Ho ha aclarit tot a 'Sábado Deluxe'

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros s'ha defensat en directe de les acusacions de Makoke | Telecinco

Kiko Matamoros i Makoke mantenen una guerra oberta a la televisió des que fa dos anys van decidir separar-se. A través d’aquest mitjà, així com en revistes, s'han intercanviat des d'insults fins a retrets de tota mena.

Precisament aquesta batalla que mantenen ha portat a Makoke a insinuar que el seu exmarit ha estat condemnat per una situació amb la seva primera dona, Marian Flores. Una insinuació molt greu davant la qual ell no ha dubtat a actuar. S'ha assegut a 'Sábado Deluxe' i s'ha mostrat més sincer que mai per intentar fer callar tots els rumors ràpidament.

Kiko decideix parlar

Les paraules de Makoke, deixant caure els problemes judicials de Kiko Matamoros, han generat un gran renou. Per aquest motiu ell ha volgut sincerar-se per a evitar que es malinterpretin les coses. Així, ha confessat que ha tingut dues sentències condemnatòries al llarg de la seva vida, que es remunten anys enrere. És més, ha afegit que «perquè ho sàpiga tothom, no tinc antecedents penals ni fitxa policial (…) És totalment fals que jo hagi estat a la presó».

La primera de les sentències es va produir quan ell s'estava separant de la seva primera dona. En concret, ha explicat que va anar fins a la casa de Marian per a recollir al seu fill Diego, van tenir un forcejament per la mascota i ella va acabar amb una esgarrapada a la mà. Així mateix, ha afegit que «em va denunciar, va haver-hi un judici de faltes i el vaig perdre. Em van posar una multa de 3.000 pessetes i això és tot».

La segona sentència condemnatòria, per part seva, va tenir lloc fa uns anys. Tot es va originar quan a Javier Tudela, fill de Makoke, li van robar el mòbil i la cartera en un centre comercial i va cridar a Kiko. Aquest, pel que sembla, li va preguntar si sabia el lloc en el qual es trobaven els seus assaltants i en indicar-li on estaven es va dirigir cap a allí.

Segons ha explicat el col·laborador, «vaig anar a pels sis. Els vaig dir que retornessin el mòbil i els diners. Em deien que no tenien res i llavors a un, el més gran de tots, el vaig agafar de la cara i li vaig dir: 'Dona-m'ho'». Ha afegit que aquest «em va denunciar i també em van condemnar».

Altres temes resolts

A més del tema de les condemnes i la presó, Matamoros ha fet el mateix amb uns altres que  Makoke va deixar caure a 'Viva la Vida', com per exemple els seus embarassos.

Davant aquesta qüestió, el col·laborador ha deixat palès que no té fills secrets si és el que la seva ex pretenia insinuar. No obstant això, sí ha afegit que «és cert que va haver-hi una dona que va tenir una relació amb mi i es va quedar embarassada. Va perdre el fill que esperava de forma absolutament natural i involuntària».

De la mateixa manera, la malaguenya també ha parlat de la nul·la relació que existeix entre ell i la filla que tenen en comú, Anita Matamoros.

La relació amb Anita Matamoros

Davant aquestes paraules, el col·laborador també ha parlat. Així, ha reconegut que és cert que la va bloquejar del mòbil quan, estant ell a l'hospital, es va assabentar del famós incident de la perruqueria entre ella i la seva nòvia, Marta López Álamo.

En aquest sentit, ha manifestat que «la vaig bloquejar perquè no vaig voler parlar d'això amb ella. No volia ni escriure-la ni que m'escrivís perquè haguéssim acabat a tirs. Després, passats uns dies la vaig desbloquejar». Així mateix ha afegit que el que vol és que «la meva filla actuï d'una forma normal respecte de mi i de les meves relacions. Fonamentalment perquè un dia serà mare i potser es trobarà amb coses com les que m'estic trobant jo, que no són agradables. I cal educar als fills».

D'aquesta manera, Matamoros ha posat punt final ràpidament a les manifestacions realitzades per la seva ex. Ara, caldrà esperar per a veure si ella reacciona davant la resposta d'aquell.


Comentaris

envia el comentari