YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros insisteix que va «salvar» l'exclusiva de la boda de Diego

El col·laborador de Telecinco afirma que no li importa que continuïn parlant sobre aquest tema

Kiko Matamoros y su hijo Diego Matamoros.
Kiko Matamoros i el seu fill Diego Matamoros. | CatalunyaDiari.cat

Durant la tarda del passat 8 d'agost, Kiko Matamoros va tornar a parlar sobre unes declaracions que va fer el seu fill sobre ell. I és que Diego Matamoros el va acusar de traïdor, i Kiko ha acabat fart de ser el centre de les crítiques. Per això, Matamoros va aprofitar el programa 'Sálvame' de Telecinco per respondre totes les preguntes que li van fer els seus companys sobre aquest tema, que polèmica ha aixecat.

 

El col·laborador va assegurar que el seu fill hauria d'agrair que assistís a la seva boda, ja que li va «salvar l'exclusiva», i el va ajudar a fer que els seus ingressos fossin notòriament més alts gràcies a la seva presència.

 

A més a més, Kiko Matamoros també va aprofitar per donar resposta a les dures acusacions del seu fill, quan Diego va dir que el seu pare va rebre 16.000 euros per anar a la seva boda. I també va ser molt contundent, i va dir que «en aquesta família hi ha molta merda».

Kiko va parlar tranquil·lament sobre el seu fill

Uns minuts després de la discussió que va tenir amb Gemma López sobre si s'han de presentar o no proves de notícies durant el programa, Kiko Matamoros es va mostrar tranquil i disposat a respondre totes les preguntes sobre l'enfrontament amb Diego.

 

En aquest sentit, va insistir que s'havia creat un «clima de paranoia» per part del cercle més pròxim a la família, que afecta tothom. A més, es va mostrar convençut que continuaran parlant d'ell, però va assegurar que no és un tema que li generi preocupació. A més, també va sorprendre en assegurar que ell, si estigués al lloc de Deigo, estaria bé. «A mi m'és igual. De veritat, si hagués passat al revés, jo estaria agraït».

 

Kiko Matamoros va parlar sobre l'enfrontament amb Diego
Kiko Matamoros va parlar sobre l'enfrontament amb Diego | Telecinco

 

Li va salvar  l'exclusiva de la boda del seu fill

Davant tota l'audiència del programa, Kiko Matamoro va assegurar que el fet d'haver anat a la boda entre el seu fill i Estela Grande va salvar Diego Matamoros. «És que el meu propi fill hauria d'entendre que la meva presència allà li va salvar l'exclusiva... Jo de veritat no sé si li haguessin pagat el mateix». A més, també va insistir que el seu fill Diego va vendre la presència de gent que, per lògica, se sabia que no estaria en la boda.

 

Les declaracions del col·laborador de televisió van culminar amb una dura i contundent reflexió. I és que Matamoros va insistir que les vendes són molt millors gràcies a la seva assistència a la boda, i que això va suposar un gran alleujament per a Diego.


Comentaris

envia el comentari