YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros s'atreveix i confessa el preu que paga de lloguer

El col·laborador viu amb la seva parella, la model Marta López

Kiko Matamoros, col·laborador de 'Sálvame'
Kiko Matamoros paga 3.500 euros de lloguer pel seu pis | CatalunyaDiari.cat

Aquest dilluns a la tarda mentre es parlava del nou pis de Terelu Campos, Carlota Corredera li va preguntar a Kiko Matamoros el preu que pagava de lloguer pel seu nou pis. Ell va confirmar que pagava un lloguer alt però que era molt superior al que podria arribar a pagar pels seus ingressos mensuals a la televisió.

Matamoros va explicar que viu en un pis de més de 170 metres quadrats pel qual paga 3.500 euros de lloguer. Aquesta dada ha estat discutida pels seus companys, que han debatut que és una xifra alta comprada amb el que es poden permetre els espanyols que veuen el programa. D'altra banda, alguns ho han defensat indicant que cadascú pot pagar el lloguer que vulgui, sempre que pugui pagar-ho amb els seus ingressos.

El col·laborador ha afegit que actualment segueix pagant el requeriment que li van interposar anys enrere, indicant que ja té una gran part pagada tot i que ha recorregut la sanció indicant que no li pertany íntegrament el pagament de l'import. 

Kiko Matamoros segueix amb la seva croada contra Makoke

A parer seu, la seva exdona Makoke ha d'assumir part d'aquest deute, ja que el domicili en el qual ella segueix vivint és dels dos, encara que qui viu en l'actualitat és ella. De fet, a la llar encara queden pertinences del col·laborador, que no ha pogut recuperar en tot aquest temps.


Comentaris

envia el comentari