El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros s'emociona en parlar de la seva mare traspassada fa 20 anys

El col·laborador ha recordat amb molt afecte la seva progenitora

Kiko Matamoros es troba en una etapa plena d'alts i baixos emocionals. I és que, per un costat, té previst casar-se amb la seva parella, Marta López, i s'ha reconciliat amb els seus fills grans. No obstant això, per un altre costat, no es parla amb la seva filla petita, Anita Matamoros, i segueix tenint una batalla constant amb la seva ex, Makoke. Això sense oblidar que fa uns dies era insultat públicament pels amics del fill d'ella, Javier Tudela.

Tot això ha provocat que estigui més sensible que mai. Una circumstància que ha fet que s'emocioni en ple directe en recordar a la seva mare, que va morir fa 20 anys aproximadament.

L'origen de l'emoció

Aquest dissabte, al plató del 'Sábado Deluxe' s'ha assegut l'actriu Anabel Alonso per ser entrevistada. L'artista ha parlat de la seva feina, de la seva homosexualitat i del fill que ha tingut recentment. No obstant això, també ha fet al·lusió a la seva mare, que està patint una demència. L'actriu ha explicat el que pateix quan visita la seva progenitora a la residència que es troba. I és que ha afirmat que no és fàcil assimilar que ella ni la coneix.  Un testimoni que ha tocat la vena sensible de Kiko Matamoros.

Kiko recorda la seva mare

Després de les paraules d'Alonso, el col·laborador ha decidit intervenir. Ho ha fet per recordar a la seva mare, que també va passar per un quadre de demència, a més d'un de «metàstasis generalitzada». En aquest punt, ha començat dient que «a mi també hi va haver un moment que no em reconeixia». També ha afegit que «recordo amb molt afecte que vaig tenir la possibilitat de comunicar-me amb ella, encara que estava en un altre món. De fer bromes amb ella o explicar històries que treia de la realitat».

De la mateixa manera, Kiko Matamoros ha arribat a manifestar que inclòs la seva progenitora el confonia amb el seu tiet Rafael: «El cert és que teníem un aire. Em feia molta pena i em costava anar-la a veure».

L'emotiva i divertida anècdota de Kiko Matamoros amb la seva mare

El col·laborador de 'Sábado Deluxe' no ha volgut desaprofitar l'ocasió per explicar una anècdota divertida que li va passar amb la seva mare. Així, ha explicat que una vegada va anar a veure-la amb la seva filla petita i que ella no va reconèixer a la seva nèta. És més, l'àvia va pensar que ell havia trobat la nena al carrer.

Kiko va decidir seguir-li el joc a la seva progenitora i li va dir que «la vaig trobar al diari i l'havia de portar a la policia perquè trobessin la seva família». El moment més especial va arribar en el moment de marxar. La seva mare es va apropar a ell i li va dir que es quedés la petita, que li semblava una noia molt bonica.

El consell per a Anabel Alonso

Aprofitant l'experiència vital que va tenir, ha volgut donar un consell a Anabel Alonso. Així, ha exposat que, encara que pateixi veient la seva mare, que no deixi mai d'anar-la a veure. Kiko Matamoros ha reconegut que per ell va ser molt complicat passar per aquesta situació amb la seva progenitora, però que ara troba a faltar aquests moments amb ella.

Així ho ha dit: «Ho porto com una llosa perquè encara que fos dur veure-la penso que hauria d'haver aprofitat més aquell temps. Vaig plorar molt el dia que va marxar». Una recomanació que l'actriu té clar que seguirà. Una dona de la qual ha explicat que sorprenentment és que, tot i que pateix demència, sempre recorda que té un net. Tant és així que no deixa de preguntar per ell en cada visita.