Kiko Rivera, a punt de confessar si ha estat infidel o no a 'Sábado Deluxe'

Kiko Rivera s'asseurà al 'Sábado Deluxe' aquest dissabte 17 d'octubre

Kiko Rivera al plató de Gran Hermano
Kiko Rivera s'asseurà avui a 'Sábado Deluxe' | GTRES

Després de sortir a la llum que Kiko Rivera li havia estat infidel a la seva actual dona, Irene Rosales, aquest s'asseurà a 'Sábado Deluxe' per deixar clar que ell fa anys que és fidel a la seva dona i que enrere ha quedat el Kiko Rivera pendó que tant contingut ha donat a la premsa rosa.

Aquesta setmana, Chabeli i Techi s'asseien al plató de 'Sálvame' assegurant que el fill de la tonadillera havia estat intercanviant-diversos missatges que amb diverses noies entre les quals es trobava la mateixa Techi. Malgrat que Anabel Pantoja ja ha sortit en defensa del seu cosí, el Dj està disposada a donar la cara aquesta nit, 17 d'octubre, a 'Sábado Deluxe'.

Sens dubte, Kiko Rivera està molt afectat per tot el que s'ha dit sobre ell en els últims dies. Tant és així que ha decidit esborrar totes les publicacions de les seves xarxes socials. Això sí, el germà d'Isa Pantoja ha pujat una fotografia fent el que més li agrada on ja avançava la seva opinió sobre l'escàndol en què s'està veient embolicat.

«He deixat de donar explicacions ... Al capdavall la gent entén el que vol entendre», escrivia Kiko Rivera. Unes paraules que la seva actual parella ha agraït amb un «t'estimo», deixant clar que confia al cent per cent en el seu marit.

A més d'aquesta publicació, el fill de la tonadillera ha realitzat dues més on es lamenta sobre totes les informacions que han sortit sobre ell en diversos programes de Mediaset. «No estic tan bé com jo voldria ... Però no tan malament com altres voldrien. Segueixo aquí lluitant per mi i pel que vull i us asseguro que de braços plegats no em quedo». «Defensa el teu dret a pensar perquè fins i tot pensar de manera errònia és millor que no pensar», sentenciava l'intèrpret a través del seu compte d'Instagram.

Caldrà esperar a aquesta nit perquè Dj expliqui si són certs els rumors o no. El que està clar, és que Kiko Rivera no està travessant el seu millor moment, per la qual cosa s'entén que podria caure-li alguna llàgrima.


Comentaris

envia el comentari