Muntatge Kiko Rivera amb Antonio David Flores

Kiko Rivera cava la seva pròpia tomba: És el nou Antonio David i no tornarà a Telecinco

Kiko Rivera torna a equivocar-se i acaba vetat de Telecinco

Kiko Rivera segueix protagonitzant polèmiques que van enterrant cada cop més la seva imatge, ja criticada en els últims temps.

El cert és que el que ha passat aquesta setmana amb la seva entrevista a Lecturas ha sobrepassat tots els límits de la moralitat per les seves fortes declaracions. Unes paraules que han posat al punt de mira, especialment, un membre del clan Pantoja.

Aquest dimecres, ens despertàvem amb una altra exclusiva que es va tornar viral al cap de pocs minuts de sortir a la llum. I és que el fill d'Isabel Pantoja ha criticat a gust els seus i posava el focus a la seva germana Isa Pantoja.

Kiko Rivera incendia Cantora i les seves declaracions provoquen greus conseqüències

El DJ apareixia a la portada de l'esmentada publicació amb un titular que feia vergonya «Vaig pegar a la meva germana una vegada, quan es va voler tallar les venes», deia la primera pàgina de l'últim atac a un membre de la seva família per part del cantant.

Aquesta entrevista li ha portat conseqüències professionals, en un moment en què Kiko Rivera amb prou feines treballa de DJ a causa de les restriccions de la pandèmia. Per acabar-ho d'adobar, després de no renovar el seu contracte amb Universal, ara ha vist que les seves declaracions han provocat que el facin fora d'una altra feina.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Kiko Rivera ha assenyalat la seva germana Isa Pantoja | CatalunyaDiari

Kiko Rivera participaria aquest dimecres al reality Secret Story, però finalment, la direcció del programa ha preferit no comptar amb ell després de les crítiques rebudes.

Les xarxes socials promouen el boicot a Kiko Rivera a 'Secret Story'

A les xarxes socials, la reacció dels seguidors del programa va ser contundent després de veure la polèmica entrevista que havia protagonitzat a Lecturas.

Les xarxes van promoure un moviment de boicot i apagada a Secret Story si el fill d'Isabel Pantoja apareixia la nit passada a Guadalix. A darrera hora de la tarda, Sálvame revelava el que moltes persones esperaven que passés. Tant Zeppelin TV com Telecinco s'han oposat que Rivera entri al seu programa, després d'haver promocionat fins a l'avorriment el seu fitxatge durant tota la setmana.

Kiko Rivera al plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera ha estat vetat per Telecinco | Telecinco

Finalment, pocs minuts abans de les nou del vespre, el programa de Telecinco publicava un tuit al seu compte oficial. En aquest missatge, comunicaven que Kiko Rivera no estaria en directe com en un principi havia pactat amb ell la cadena de Mediaset.

Carlos Sobera comunica que cancel·len la visita de Kiko Rivera

El compte oficial del programa ja deixava caure hores abans de confirmar l'absència de Kiko que no seria finalment a la gala. En diverses actualitzacions a les xarxes socials, l'entrada de Kiko Rivera a la casa ja no apareixia com hores abans.

Primer pla de Carlos Sobera, nou presentador de Secret Story
Carlos Sobera va anunciar en directe que Kiko Rivera finalment no estaria a 'Secret Story' | Telecinco

En primer terme, exposaven el nom del 'DJ' com a gran reclam per a aquesta nova gala. Però unes hores després, ficaven a twitter quins serien els punts claus de la nit eliminant l'entrada de l'artista al reality.

Ja en plena gala, Carlos Sobera anunciava el que tots preveiem. «Diumenge us vam anunciar que avui estava previst que Kiko Rivera entrés a la casa, i que entrés com a part de la prova setmanal. Però resulta que aquest matí una revista publicava una entrevista en exclusiva amb el fill d'Isabel Pantoja», començava Sobera.

«Les seves declaracions han resultat polèmiques i han fet que tant la productora com Mediaset hagin decidit cancel·lar la visita de Kiko a La casa de los secretos». Així s'expressava el presentador a l'inici de la gala per explicar als espectadors l'absència de Rivera.