Kiko Rivera

Kiko Rivera podria ser nou concursant de 'Tu cara me suena'

El dj. hauria mantingut converses amb la productora del programa, amb qui té molt bona relació

Tal com avança 'El Español', Kiko Rivera estaria molt a prop de convertir-se en el concursant estrella de la pròxima edició de 'Tu cara me suena'. Una autèntica bomba, que en cas de fer-se oficial suposaria un acaparament absolut del clan Pantoja a la televisió, tenint a Isabel com a jurat d'Idol Kids, a la seva neboda Anabel a GH VIP i al dj. al programa d'imitacions d'Antena 3.

Gestmusic s'apropa a Kiko Rivera

Es preveu que a principis del 2020 comenci la nova edició del programa presentat per Manel Fuentes. Ja sonen amb força molts noms de possibles concursants com els Gemeliers, però l'autèntica bomba esclataria amb Kiko Rivera. Segons 'El Español', la productora del talent show, Gestmusic, hauria iniciat converses amb el fill de la Pantoja.  Cal recordar que Kiko Rivera ja va participar en un altre talent show produït per aquesta mateixa productora, va ser al 'Tu si que vales', on feia de jurat.

Fa un parell d'edicions, Kiko Rivera va visitar el plató de 'Tu cara me suena', ja que David Amor li va imitar cantant el seu hit "Sangre caliente". Un altre motiu indicador de la bona relació que manté amb aquesta productora.

Isabel Pantoja haurà de competir contra el seu fill

Cal destacar que en el cas que les negociacions arribin a bon port i s'acabi fent oficial el seu fitxatge pel programa d'Antena 3, és molt probable que coincideixi al mateix temps amb la seva mare, Isabel Pantoja, que estarà com a jurat en el programa musical d'Idol Kids,  que s'emetrà a la cadena rival, Telecinco.

També et pot interessar...