Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita

Kiko Rivera, contra les cordes: Telecinco pren mesures per una demoledora entrevista

Kiko Rivera és al punt de mira de Telecinco després de les lamentables declaracions que ha fet contra Isa Pantoja

Kiko Rivera s'ha passat de la ratlla amb les últimes declaracions que ha donat, que ja comencen a tenir conseqüències.

Tant és així, que tenia planejat anar a 'Secret Story' per conviure amb els concursants del reality, encara que finalment la cadena ha decidit anul·lar-ho a última hora.

Kiko Rivera al plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Rivera s'ha mostrat implacable amb la seva germana. | Telecinco 

«Allà, les coses es viuen de diferent manera. I en tinc moltes ganes. M'agrada el tema dels anònims, és molt maco. Veure la cara que et posen quan et vegin», confessava fa tot just uns dies molt emocionat.

Tot i això, l'entrevista que ha concedit a 'Lecturas' ho canviava tot. El cantant gairebé no mostrava pietat a l'hora de carregar contra la seva germana a l'última exclusiva que ha protagonitzat. «La meva germana només m'ha trucat quan ha tingut algun problema», acusava Isa Pantoja. Es mostrava més implacable que mai.

«No la considero la meva germana. Tant me fa què li passi. No vull saber res de tu!», assegurava obertament.

Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient
Kiko Rivera s'ha passat de la ratlla. | GTRES 

A més, revelava detalls molt privats que havia viscut al costat de la jove. «La vaig colpejar una vegada, quan es va voler tallar les venes».

Unes declaracions que han impactat tothom. «Amb la meva mare també he viscut coses així, em deia: 'No aguanto més. Em prendré la vida'. Repetia aquesta cantarella», afegia.

Una forma, segons ell, de venjar-se dels atacs que havia rebut de part de la seva germana i de Dulce Delapiedra.

La suposada mainadera Chabelita assegurava que Kiko, després de descobrir que la seva germana estava embarassada, havia arribat a castigar-la mullant-la amb una mànega.

Kiko Rivera ho perd tot després de les seves declaracions impactants

La veritat és que el fill d'Isabel Pantoja cada cop té més odi i insisteix que ja només considera família Irene Rosales i les seves filles.

Una actitud que, laboralment, també comença a passar-li factura. Fa tot just uns dies es va fer públic que la discogràfica Universal havia decidit rescindir el contracte que encara hi tenia vigent.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós
Isa Pantoja no perdonarà el seu germà. | Europa Press 

Sobretot perquè gairebé no han rebut res de part seva, havent incomplert amb el lliurament de les cançons acordades. Això, sumat a la negativa que sempre ha mostrat a l'hora d'allunyar-se de les contínues polèmiques familiars que van inclinar la balança fins a la ruptura total.

Des de Mediaset les reaccions tampoc no s'han fet esperar i han estat molt controvertides.

«Les declaracions han tingut conseqüències importants que afectarien la seva persona, la seva professió i treballs futurs», explicava Hernández.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós mirant cap a un costat
Isa Pantoja està molt dolguda amb Kiko Rivera. | Europa Press 

«Jo he enviat un missatge a Kiko i m'ha respost fa deu minuts».

«Kiko Rivera es troba a l'AVE i aviat torna a casa seva, a Sevilla», assegurava el col·laborador, donant a entendre que 'Secret Story' ja no comptaven amb ell.

«Li he dit que em semblava molt fort el tema de l'entrevista. Ell ha dit que la millor opció seria llançar un comunicat o demanar disculpes per algunes coses que s'han pogut malinterpretar de l'exclusiva».

«Es penedeix d'alguns comentaris que s'han fet en aquesta publicació i segurament demanarà disculpes a la seva germana», afegia Hernández.

«Del que més se'n penedeix és que, potser, no s'han explicat les coses tal com es diuen. Que una cosa és parlat i una altra llegir-les».

Isa Pantoja
Isa Pantoja ha rebut molts atacs de Kiko Rivera. | GTRES 

«Ell està al·lucinat que estigui passant tot això. Les conseqüències importants les veurà el públic en poca estona, en dues hores. De calaix», aclaria.

A les xarxes socials, l'ambient també s'ha tornat tens ràpidament i l'han titllat de «racista» o «misogin».

En el seu rampell, Rivera arribava a dir: «M'importa poc la meva germana, m'importarà Asraf?», referint-se a la parella d'Isa. «Què es mengi un kebab si vol!».