Kiko Rivera con los brazos cruzados, americana y camisa y con fondo azul oscuro

Kiko Rivera no s'arronsa contra els seus enemics: «el karma»

Kiko Rivera no para de deixar anar indirectes a tort i a dret

Kiko Rivera ha tornat a la càrrega a les seves xarxes socials. Després d'un moviment estrany en què ha esborrat totes les seves publicacions anteriors, el DJ ha llançat un missatget ple de significat per aquells que intenten «arruïnar-li la vida».

«Als que caminen per la vida arruïnant la dels altres i després segueixen com si res. Recordeu, la vida és un cercle, tot torna i et t'arriba on més et fa mal. És el karma", ha compartit.

El clan Pantoja s'ha vist revolucionat aquests últims dies. Sembla que Kiko i la seva mare haurien arribat, per fi, a un acord pel que fa a la venda de Cantora i també a l'herència del seu pare.

Ha cedit, finalment, Isabel Pantoja? Tot indica que sí, ja que hauria acceptat, fins i tot, tornar les coses de Paquirri que corresponen a Fran i Cayetano Rivera.

Per això, els germans haurien detingut els processos legals en contra seva. D'aquí vindria motivada també la decisió de Kiko d'esborrar tot rastre de les indirectes que havia llançat contra la seva mare.

El marit d'Irene Rosales sembla decidit a enfocar les seves xarxes socials només a la música i als projectes professionals que té. De fet, fa poc anunciava que havia creat una nova marca anomenada «Kantora is mine», un nom que no necessita cap explicació.

Kiko Rivera capgira la seva vida

Al seu torn, sembla que el músij també s'ha reconciliat amb Anabel Pantoja, la seva cosina de l'ànima. Després de mesos d'estira-i-arronses en què cap dels dos cedia, ella ha fet públic l'emotiu retrobament. 

La col·laboradora ha compartit una imatge que parlava per si sol i en el qual apareixia al costat dels petits Ana i Francisquito, fills del seu cosí. Anabel els considera com els seus nebots i fa mesos que desitjava tornar a passar temps amb ells.

A més, Irene Rosales confirmava l'evident reconciliació, tot publicant una imatge amb un banyador de la marca d'Anabel. El clan Pantoja ha fet les paus? 

Ni tan sols la mateixa Anabel s'acaba de creure que tot s'hagi arreglat. «No me'n faig a la idea», publicava emocionada.

Aquests no són els únics canvis dràstics en la vida de Rivera, ja que també ha pres la decisió de deixar de fumar. Sembla que el fill d'Isabel Pantoja ha decidit cuidar la seva salut, que en algun cas ha hagut de passar per quiròfan.

Fa un temps, es va sotmetre a una reducció d'estómac. La banda gàstrica ja li havia causat danys interns i també va decidir treure-la. Una cosa que va millorar la seva qualitat de vida.

Tot sembla que va per bon camí després d'uns mesos complicats arran de l'espcial 'Cantora, la herencia envenenada'. Fer córrer les tisores de sa mare a la televisió no trigaria a passar-li factura, ja que la guerra familiar l'ha desgastat psicològicament. 

A més, tot plegat també ha afectat el seu entorn més proper. La seva dona, Irene Rosales, la seva cosina, Anabel, i la seva germana, Chabelita, s'han convertit en víctimes col·laterals del conflicte.

Irene es veia obligada a renunciar al seu lloc com a col·laboradora a 'Viva la vida'. Era incapaç de suportar la pressió de defensar el seu marit dia rere dia. 

Anabel estava en la complicada posició de defensar o bé la seva tieta o bé el seu cosí, fet que gairebé trenca del tot la relació que tenia amb el músic. 

Al seu torn, Chabelita també s'ha distanciat de la seva mare, amb qui ha perdut la confiança.