Kiko Rivera

Kiko Rivera defèn que és amic d'Omar abans que fos parella de Chabelita

La seva germana està enfadada amb el fill de la Pantoja perquè manté una bona relació amb el que fou la seva parella

Kiko Rivera no té actualment una bona relació amb la seva germana, Chabelita, i sembla que de moment tampoc lluita massa per a tenir-la. Almenys així es va desprendre de l'entrevista en directe que va oferir el passat diumenge al programa 'Viva la vida' de Telecinco.

Tot i que la connexió amb el fill d'Isabel Pantoja era per a parlar del seu nou single 'Déjalo ya', era inevitable que els periodistes no li preguntessin sobre la relació que manté amb Chabelita. Cal recordar que un dels problemes que separa als germans és la bona relació que manté Rivera amb una de les exparelles de la noia, Omar Montes.

Rivera surt en defensa del seu amic

En aquest sentit, Rivera va assegurar que ell ja era amic d'Omar abans que aquest fos parella de Chabelita i que, per tant, ara ho segueix sent. «Omar és amic meu abans d'estar amb ma germana. Si ella és gran per a embolicar-se amb un amic meu, també ha de ser-ho per a entendre que segueix sent el meu amic», va explicar Rivera.

Més enllà de la disputa entre els dos germans, la presentadora del programa d'estiu, Sandra Barneda, va intentar fer-li entendre al cantant que, al final de tot, qui pitjor ho passa amb aquesta situació és la seva mare. Davant aquesta reflexió, Rivera va assegurar que: «La meva mare pateix i jo pateixo, però la meva germana pateix? Això jo no ho sé, perquè la veig molt feliç».

Kiko Rivera
Kiko Rivera va entrar en directe al programa 'Viva la vida' | Telecinco

 

Un missatge reconciliador a llarg termini

Això no obstant, el fill gran de la Pantoja va voler calmar els ànims assegurant que: «ma germana és ma germana i seguirà sent ma germana. Evidentment ara no em porto bé amb ella, però són coses que amb el temps s'arreglen. És a dir, això no és per a tota la vida. El que passa és que va prendre unes decisions amb les quals no estic d'acord i ja està». Caldrà esperar doncs el pas del temps per a saber si aquests dos germans reprenen la seva bona relació o si, al contrari, segueixen sense parlar-se i enviant-se missatges a través dels platós de televisió.

 

També et poden interessar...