Kiko Rivera defensa la seva mare dels atacs de Bárbara Rey: «Millor calladeta»

El fill de la 'tonadillera' fa llançar-li una missatge a la vedette a través de les xarxes socials

Kiko Rivera defensa la seva mare de les crítiques de Bárbara Rey
Kiko Rivera defensa la seva mare de les crítiques de Bárbara Rey | CatalunyaDiari.cat

Kiko Rivera va ser el gran absent del plató de ‘Supervivientes’ durant la gala passada, però això no li va impedir defendre la seva mare des de les xarxes de les crítiques que la vedette Bárbara Rey va proferir contra Isabel Pantoja.

 

Molts estan criticant el concurs de la cantant Isabel Pantoja per ser una concursant plana que es dedica a aguantar setmana rere setmana sense oferir gaires moments a la convivència. De moment, la 'tonadillera' segueix sense ser expulsada per l’audiència, prova del seguiment que té entre els espectadors del programa. La vedette però, sembla que té en el punt de mira a la cantant, i més després que revelés que la seva participació en el concurs va ser anul·lada perquè entrés Isabel Pantoja.

Des d’aleshores, la vedette no la suporta i critica qualsevol cosa que faci. En aquesta última gala, Bárbara Rey va carregar durament contra la cantant per les seves contínues queixes: «Ella si se salva, és dolent. Si no li netegen el peix, és dolent. Si no li renten el fons de la paella, és dolent. És protestar per tot».

 

Davant aquesta situació, la filla de la Pantoja, Chabelita, que es trobava al plató, no va dir ni mu per defendre la seva mare, mentre que Aneth, l’exconcursant d’Hondures, va ser l'única que va sortir en defensa de la ‘tonadillera’.

 

Bárbara Rey carrega contra Isabel Pantoja
Bárbara Rey carrega contra Isabel Pantoja | TELECINCO

 

Kiko Rivera, que no estava present en el plató però de ben segur no es va perdre ni un detall de tot el que allí s’estava dient, va decidir defendre la seva mare dels atacs de la vedette a través de les xarxes socials amb unes paraules que van sonar a advertència per a Bárbara Rey: «Això que diu aquesta senyora? La Bàrbara aquesta... De debò, millor es quedi vostè calladeta. Vostè està millor calladeta». Vist el missatge del DJ, no sembla que entre els dos hi hagi d’haver una bona relació la pròxima vegada que coincideixin al plató de Telecinco; més aviat, probablement, saltin espurnes de la tensió acumulada.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari