ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Kiko Rivera esclata en directe i acusa Isabel Pantoja de fer un 'paripé' amb ell

El DJ ha explicat detalls que deixen en evidència com a mare a la tonadillera

Kiko Rivera, amb gorra i barba, molt seriós al programa 'Cantora, l'herència enverinada'
Kiko Rivera va qüestionar a Isabel Pantoja com a mare | Telecinco

Ahir, Kiko Rivera va viure una de les seves nits més dures a la televisió. Sí, perquè va explicar els motius de la seva actual nul·la relació amb la seva mare, Isabel Pantoja. Ho va fer en un programa especial de Telecinco titulat 'Cantora, la herencia envenenada'.

En concret, en aquest espai va revelar els tripijocs de la seva progenitora amb Cantora durant aquests anys. I també va descobrir que aquesta havia mentit sobre el suposat robatori dels objectes personals del marit d'ella i pare d'ell, Paquirri. Un descobriment aquest últim que va portar amb ell que el seu germà gran, Fran Rivera, truqués emocionat a Kiko agraint la seva valentia.

No obstant això, un dels moments més durs de l'esmentat especial es va produir quan el DJ va deixar en evidència a la 'tonadillera' en el seu paper com a mare. Va donar una sèrie de dades que van demostrar que potser no és la progenitora tan entregada que sempre ella ha dit ser.

Kiko Rivera carrega contra Isabel Pantoja

Tot just començar el programa, el fill petit de Paquirri va voler deixar clar que anava a exposar amb documents el perquè de la seva actitud actual amb la 'tonadillera'. Sí, el perquè ha trencat relacions del tot amb la seva mare. Documents els quals venen a acreditar accions que ha dut a terme ella sense ell saber-ho i que fan referència a l'herència del seu pare.

Així, ha manifestat: «Em sembla lamentable que hagi de venir a un programa de televisió per assabentar-me de coses que la meva mare no s'ha atrevit a explicar-me. M'han enganyat i m'han robat sabent que ho estaven fent (...) No perdonaré a la mare ni el meu pare, on sigui que estigui, tampoc».

No obstant això, encara va ser més dur amb l'artista al dir: «No hi ha explicació lògica al que ha fet. El que jo he descobert és d'una persona que té un problema. Una persona que està encegada pels diners. En l'escala de valors de la meva mare està abans els diners que els seus fills».

I en aquesta línia va arribar a manifestar: «He estat una persona que m'he refiat al 100% de la meva mare. Jo crec que fins i tot he tingut complex d'Èdip, que he estat enamorat d'ella, i que, de sobte, et peguis una hòstia tan gran...».

Visiblement dolgut per la situació, però convençut de la mateixa va exposar: «La meva mare ha fet tota la seva vida amb mi un paperot. Segons aquests papers, la meva mare no m'estima. Si això és al que ella anomena estimar, no vull que m'estimi». Unes paraules contundents a les quals va afegir una frase que va resultar ser realment demolidora: «He estat la targeta de crèdit de la meva mare».

Isabel Pantoja i la seva qüestionable ajuda al seu fill en les seves addiccions

Així mateix, un dels moments més durs de l'entrevista va ser quan Kiko Rivera va parlar de les seves addiccions i del paper que la seva mare ha exercit davant d'aquestes. Així, l'artista sempre ha manifestat que quan es va assabentar del problema d'ell se'l va endur amb ella. En concret, ha explicat que va estar amb ell nou dies tancada a la casa del Rocío ajudant.

No obstant això, el jove va voler desmentir aquesta dada. I ho va fer dient: «La meva mare en aquests nou dies de l'únic que es va encarregar va ser de posar les cortines, els aires condicionats i de pintar la casa. Estic fart de mentides. Els meus compares, els meus millors amics i la meva dona són els que han estat amb mi (...) Mare, deixa de viure en el teu puto món de merda».

Amb relació a aquests citats nou dies va afegir: «L'addicció no es cura estant nou dies a casa amb la teva mare. Es cura amb els metges. Tinc xerrades amb gent que té el mateix problema. Tinc gent que no em deixa sol ni un segon. I cap d'aquestes coses les ha fet la meva mare. Estic fart».

En aquest sentit, el DJ va voler ser molt franc i va afirmar: «He tingut bastants recaigudes i en aquests moments estic lluitant amb un plus més. La meva mare no ha aparegut per casa». És més, va afegir que quan ell ha anat a Cantora tampoc Isabel Pantoja s'ha preocupat dels seus problemes d'addiccions: «No m'ha preguntat 'com estàs de les teves coses?' o 'com et sents?'».

No obstant això, per si no n'hi hagués prou, Kiko Rivera va donar una altra dada per mostrar la manca d'interès i atenció per part de la seva progenitora: «No sap ni el nom del meu metge. És més, no sap ni on és. No s'ha preocupat».


Comentaris

envia el comentari