Kiko Rivera hauria estat infidel a Irene Rosales, segons Chabelita

Kiko Hernández hauria confessat aquesta informació que, suposadament, li ha passat la filla petita d'Isabel Pantoja

Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
La parella està casada i té dues filles en comú | CatalunyaDiari.cat

Sembla que la guerra entre Chabelita i el seu germà Kiko Rivera no ha fet més que començar. Lluny d'una possible reconciliació, les darreres informacions que s'han filtrat sobre la relació dels germans semblen distanciar-los encara més.

Segons ha confirmat el col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, la informació de la qual disposa la filla petita d'Isabel Pantoja seria una veritable bomba per a la família.

El xantatge de Chabelita

I és que, tal com ha explicat Hernández, Chabelita tindria la certesa que el seu germà li hauria estat infidel a Irene Rosales. Les primeres informacions apunten al fet que Rivera s'hauria vist amb una altra dona just després de la seva sortida de 'GH DÚO' i que, a més a més, Irene ja sabria d'aquesta suposada traïció del seu marit. Això no obstant, sembla que les seves necessitats econòmiques com a família els han conduït a seguir amb la relació i mantenir en secret aquesta deslleialtat.

Amb aquesta informació a les mans, Chabelita estaria fent xantatge al seu germà i no es descarta la possibilitat que, finalment, la petita dels Pantoja parli d'una vegada per totes. Cal recordar que fa ja uns mesos que Chabelita no es parla ni amb el seu germà, ni amb la seva cunyada. Per la seva banda, la relació amb la seva mare és distant i sembla no està passant pel seu millor moment.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te amo @riverakiko

Una publicación compartida por Irene Rosales Vázquez (@irenerova24) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari