Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

Kiko Rivera té un missatge del seu pare Paquirri: «Tinc una cosa per a dir-li»

Kiko Rivera ha tornat a donar de costat a la família de Paquirri

Kiko Rivera ha decidit passar pàgina i perdonar la traïció que suposadament li va fer la seva mare. Però, no serà fàcil oblidar el conflicte perquè el passat sempre torna, i en aquesta ocasió ha sigut la seva tia Teresa, germana de Paquirri, qui li ha recordat com és Isabel Pantoja.

Kiko Rivera va comprometre's a reconciliar-se amb la família del seu pare després de trencar amb la 'tonadillera', encara que mai ha complert la seva promesa. En el seu moment, Isabel va generar un autèntic caos al clan del torero per temes relacionats amb l'herència i per això van convertir-se en enemics.

Malgrat que Teresa Rivera, mare d'Antonio Canales, sap moltes coses sobre l'artista, prefereix mantenir-se al marge i contenir-se per no explotar. Entén que el seu nebot s'hagi reconciliat amb ella i encara no ha perdut l'esperança que algun dia mantinguin una conversa.

Tot i això, Teresa vol parlar amb Kiko perquè «tinc una cosa que dir-li del seu pare, Paquirri» i es va comprometre a transmetre-li aquest missatge. Com que ella sempre va tenir una relació molt especial amb el torero, ja que gaudien d'una complicitat envejable, per això va patir tant després de la seva mort.

Kiko Rivera no vol a Teresa: «Soc la dolenta»

Teresa Rivera entén que Kiko confiï en la paraula de la cantant perquè «ella és la seva mare i jo soc la germana del seu pare». Però està convençuda que quan conegui la realitat canviarà d'opinió, ja que Isabel sempre ha donat a entendre coses que no eren.

«Hi ha alguna cosa que no li deixa retrobar-se amb mi, però no sé què és», reflexiona la mare de Canales en una entrevista amb Carlota Corredera. Segons explica, al bateig del seu nebot va passar una cosa que ho va canviar tot i des de llavors «jo soc la dolenta».

Isabel no es va portar bé amb la seva família política: no els va donar el seu lloc i va lluitar per l'herència d'una forma poc encertada. Però sembla que tots han oblidat el que va succeir, encara que ella segueix insistint que els Rivera són els seus íntims enemics.

Teresa no vol remoure el passat, tot i que ha donat alguns detalls sobre un dia clau en aquesta enemistat: el bateig de Kiko. María Patiño treballava en aquella època prop de Cantora i sap perfectament al qual s'estava referint l'entrevistada.

Teresa Rivera, afectada: «Kiko Rivera era seu»

Teresa ha demostrat que a vegades no cal dir res per expressar el que un sent, puix que ella «parla molt amb els ulls». No vol ressuscitar guerres antigues, però ha recordat que els Pantoja no es van portar bé amb els Rivera en cap moment.

María Patiño posseeix molta informació sobre aquest assumpte, així que la mare de Canales no ha tingut més remei que explicar la veritat. «La família d'Isabel Pantoja consideraven que Kiko era seu perquè era el fill d'Isabel», comença dient visiblement afectada.

«Ana, la mare de Maribel, no volia donar-li cap protagonisme a la família de Paco i va ser insolent», conclou la convidada. Patiño ha ampliat la notícia afegint: «El torero li va dir a Doña Ana: 'compte perquè la meva família és sagrada'».

Així doncs, Pantoja no es portava bé amb els germans del seu marit i quan aquest va morir es va negar a què el seu fill tingués algun tipus de relació amb ells. Tanmateix, Paquirri era conscient que això podia succeir, ja que sabia que la seva dona tenia cert recel en els Rivera.

María Patiño assegura que el mestre va dir en una ocasió: «Estic fins a les pilotes d'algun o d'alguna de la família de la meva dona». Tot seguit, Teresa ha donat credibilitat a aquestes paraules, encara que prefereix ser prudent per no exaltar a la seva gran enemiga.

Alhora, ha insinuat clarament que Isabel va ordir una trama per quedar-se amb l'herència de Paco, encara que no s'ha quedat amb el millor: els records. «Cantora per a mi ja no és Cantora, és una finca més perquè no hi és el propietari ni tampoc és res per a mi», conclou.