Nou projecte televisiu de Kiko Rivera: contracte milionari i data d'estrena

El fill d'Isabel Pantoja es convertirà novament en concursant de 'Supervivientes'

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Nou projecte televisiu de Kiko Rivera: contracte milionari i data d'estrena | Gtres

Fa uns dies Kiko Rivera publicava en el seu compte d'Instagram un missatge on anunciava que deixava d'aparèixer en els mitjans de comunicació després de la seva última entrevista a 'Domingo Deluxe'. El fill d'Isabel Pantoja es mostrava esgotat amb la guerra oberta contra la seva mare i confessava que tot li estava començant a passar factura de manera emocional i, inclús, l'afectava al seu matrimoni amb Irene Rosales. «No puc més» afirmava molt afectat.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, 'Mediaset' no està disposada a deixar escapar la seva gallina dels ous d'or, i ja ha mogut fitxa perquè Kiko Rivera continuï sent notícia. Segons publica la revista 'Diez Minutos' en exclusiva, el DJ es convertirà en un dels participants de 'Supervivientes 2021'.

Kiko Rivera, de nou cap a Hondures

Deu anys després que Kiko Rivera aparegués per primera vegada a 'Supervivientes', el fill d'Isabel Pantoja tornarà a convertir-se en concursant del 'reality' més extrem de Telecinco. Tal com es pot llegir en l'esmentada revista, Kiko Rivera hauria acceptat tornar a Hondures sota un contracte milionari, encara que no s'especifica la quantitat exacta per la qual el veurem de nou patint les calamitats del concurs. Tanmateix, tot apunta que serà el supervivent més ben pagat de la nova edició, superant els 40.000 euros per setmana que va embutxacar-se la primera vegada.

Sens dubte, es tracta d'una nova estratègia per part de Telecinco de seguir alimentant la polèmica entre mare i fill i no deixar escapar l'oportunitat que Isabel Pantoja es posi en contacte amb el seu fill en aquells moments en què el veiem flaquejar o, fins i tot que faci una aparició estel·lar, com la va fer en 2011 sorprenent el seu fill al plató.

Nova oportunitat per rescabalar

Només 35 dies va aguantar Kiko Rivera en l'edició de 'Supervivientes 2011'. El DJ va haver d'abandonar a causa dels seus problemes de gota, encara que algunes males llengües asseguren que altres motius relacionats amb els seus problemes amb les addiccions podrien haver estat la causa que decidís tornar a casa seva. Sigui com sigui, ara una nova oportunitat s'obre per Kiko qui té l'oportunitat de demostrar si de debò és un autèntic supervivent.

Res queda del Kiko Rivera que vam conèixer en la passada edició del 'reality'. Amb 37 anys acabats de fer i amb la maduresa de l'edat -i els disgustos amb la seva mare-, ara és un home completament nou. Qui sap, potser la visió d'un mar interminable i les dures nits a la intempèrie, li donin una nova perspectiva sobre els seus problemes familiars i arribi a perdonar Isabel Pantoja.

Podria quedar lliure de càrregues

Kiko Rivera va explicar que els seus problemes amb Hisenda estaven solucionats. Segons ell, no mantenia cap deute amb l'Agència Tributària, però en la seva última aparició en el 'Deluxe' vam poder saber que encara li quedaven per liquidar 46.000 euros.

El marit d'Irene Rosales ha sabut rendibilitzar les seves entrevistes tant en premsa escrita com en televisió i, si arriba a guanyar a 'Supervivientes' un coixí semblant al de fa deu anys, sens dubte els problemes econòmics de Kiko Rivera s'acabarien en qüestió d'una setmana.

No només el fill d'Isabel Pantoja es beneficiaria de la seva participació a 'Supervivientes', ja que pot ser que la seva germana, Chabelita, sigui l'encarregada de defensar-lo en les gales mentre que Irene Rosales faria el mateix a 'Viva la vida'. A més, es rumoreja que el seu cosí, Canales Rivera, també podria convertir-se en un dels candidats a tornar a Hondures.

Recordem que el col·laborador ja va participar en l'edició de 2004, on va aconseguir alçar-se amb el premi. En aquesta ocasió el format encara s'emetia en Antena 3 sota el títol 'La isla de los FamosoS.OS' i la destinació no era Hondures, sinó l'Amazones. No seria fins al 2007 quan el concurs passaria a la graella televisiva de 'Mediaset'.

Tot a punt per a l'arrencada de la nova edició

Queden pocs mesos perquè comenci el 'reality' més esperat de Telecinco i, amb tot a punt per al tret de sortida, no serà fins que la tercera edició de ' La isla de las tentaciones 3' arribi al seu final quan podrem veure qui saltaran de l'helicòpter per començar l'aventura.

S'espera que 'Supervivientes 2021' comenci a la mateixa data en què s'emetia des dels seus inicis: al mes d'abril. I és que, després que la versió italiana acabi, serà el torn dels famosos espanyols.

Tot i que la pandèmia suposa un hàndicap, i deixant enrere el canvi de data d'estrena que es va produir l'any passat pel boicot que hi va haver a 'Gran Hermano' i que va obligar a avançar l'emissió de concurs al 20 de febrer, Telecinco torna a la normalitat i estrenarà 'Supervivientes 2021' després de Setmana Santa, és a dir, a principis d'abril.


Comentaris

envia el comentari