Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera torna penedit a Telecinco i intenta netejar la seva imatge

El Dj va carregar amb duresa contra la seva germana Isa en una entrevista recent

Kiko Rivera ha tornat penedit una vegada més a Telecinco, cadena contra la qual carregava i a la qual perjurava no tornar mai més.

En aquesta ocasió, i després de les impactants i doloroses declaracions que concedia contra la seva germana Isa, sembla que el Dj assumeix el seu error. I és que s'hauria adonat que explicar una cosa tan privada ha estat un error, justificant-se que s'havia encès amb les preguntes.

Tot i això, seguia establint distàncies amb la seva família. El fill d'Isabel Pantoja reconeixia estar «fastiguejat perquè les coses no han sortit com jo pretenia que sortissin».

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Kiko Rivera ha assenyalat a la seva germana Isa Pantoja | CatalunyaDiari

Segons les seves pròpies paraules, se sentiria malament per haver explicat una cosa tan personal, però no dubtava a trobar una justificació: «Quan un està en calent i et fan preguntes o afirmacions com em van fer en aquest cas, potser va poder amb mi tot el que ha passat, la ment de vegades et traeix i en aquest cas ho ha fet».

«He demanat disculpes a la meva germana, també a la gent a través d'un comunicat», reconeixia. Encara que Isa ja deixava clar que no pensava acceptar el seu perdó, pensant en el seu propi benestar, ja que no vol estar a prop d'algú tan destructiu.

Isa Pantoja es planteja prendre mesures legals contra el seu germà

De fet, la jove s'estaria plantejant fins i tot prendre mesures legals contra el seu germà. «Ho veig greu, és una cosa que m'ha fet sentir molt malament, he llegit l'entrevista i sé perfectament què podria fer».

«Parlaré amb el meu advocat per saber quin rumb prendré, però encara no ho sé», explicava Chabelita .

«No tinc gaires ganes de res. No tinc el cap per pensar en res. Necessito un temps per assimilar tot això», admetia completament destrossada.

Isa Pantoja a casa seva
Isa Pantona apareix al plató de 'El programa de AR' després de les dures paraules del seu germà, Kiko Rivera | Mediaset

«M'ha demanat perdó, però per dir el que m'ha dit millor que no m'ho hagués enviat», sentenciava.

Mentre que, per la seva banda, Kiko lamenta que se li hagin adjudicat termes com 'masclista' i 'maltractador': «És una mica fort».

«He comès l'error d'explicar alguna cosa que m'hauria d'haver callat, de vegades la ment et traeix», es reiterava en les disculpes.

«La revista ha fet la seva feina, però sí que és cert que quan queda plasmat i escrit és diferent potser com jo he volgut explicar-ho».

Kiko Rivera, al focus de la polèmica

A més, el Dj insistia que «no era per atacar». «Recordo que Dulce va explicar coses i en preguntar-me això jo em vaig encendre com un llumí (…) Potser em vaig encendre massa i no pretenia això, m'he equivocat i ho sento, no em sento gens bé».

El fill d'Isabel Pantoja també recordava que a ell també li havien fet mal i «quan et fan mal cadascú reacciona d'una manera diferent».

Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Kiko Rivera segueix allunyat de la seva mare | Europa Press

Tot i això, les seves paraules no acaben de convèncer l'audiència. I és que assegura que l'únic que preocupa és com ha afectat aquest tema la seva dona, Irene Rosales , que estaria profundament disgustada.

La situació entre Kiko i Irene és 'tensa'

De fet, les coses entre tots dos estarien força malament. «No ho són per separar-se, però la situació és tensa». «Irene li donarà suport fins al final però vol que Kiko sigui sincer perquè sap que hi ha coses que no li explica».

Però, a banda de la seva cosina Anabel, «amb la resta de membres és zero per les dues parts i de moment així vull seguir».

D'altra banda, la que també explotava era Dulce Delapiedra, la que fos mainadera de Chabelita. «Em vaig quedar paralitzada i em bullia la sang al saber que havia donat aquestes declaracions».

Sempre defensora de 'la seva nena', Dulce no ha dubtat a acusar Kiko de ser «un miserable». «Ara mateix la meva nena està en època d'exàmens i a sobre li fa això el seu germà, si se'l pot dir germà».

Per ella, «ha depassat tots els límits i hauria de denunciar». Però, encara que és una situació difícil, assegurava amb afecte que «Isa està feta d'una altra pasta diferent».

«No callaria, em passa de tot per la ment i m'emmalalteix», al·legava respecte a Kiko.