IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Rivera revela que els seus ulls van canviar de color en morir el seu pare

El concursant de 'GH DÚO' i fill del desaparegut Paquirri, explica com els seus ulls van canviar de color i altres successos estranys relacionats amb el seu pare

Kiko ha explicat els successos que van passar després de la mort del seu pare
Kiko ha explicat els successos que van passar després de la mort del seu pare | Telecinco

Kiko Rivera, sens dubte, és el concursant de ‘GH DÚO’ que millor joc està oferint a la casa de Guadalix, amb les seves confessions inesperades que estan desvelant els secrets millor guardats del clan dels Pantoja. A l’inici del ‘reality’, va revelar que havia estat addicte a les drogues i posteriorment, que entrava al concurs a causa dels seus problemes financers. Ara li ha tocat esmentar el seu difunt pare, el mític torero Paquirri, i els fenòmens que van succeir a casa seva després del tràgic esdeveniment de la mort del seu pare.

El canvi radical de color dels seus ulls

Kiko va començar a explicar als seus companys de convivència a la casa un succés bastant estrany en relació a la mort de Paquirri. Pel que es veu, ell va néixer amb els ulls blaus, i els tenia d’aquest color fins que el seu pare va morir, quan ell tan sols tenia 7 mesos. Va ser aleshores quan el color dels seus ulls va canviar de blau a marró sobtadament.

La cosa però, no s’ha quedat en aquesta simple anècdota, ja que el DJ ha continuat explicant algunes coses una mica més inquietants. Pel que es veu, la seva germana Isa Pantoja hauria viscut successos paranormals en relació amb el desaparegut Paquirri. Chabelita, quan encara era ben petita, afirmava que havia vist a Paquirri i que inclús es referia a ell com al senyor que la feia riure a les nits.

 

Isa Pantoja també va viure fets increïbles
Isa Pantoja també va viure fets increïbles | TELECINCO

 

 

El DJ aprofita sempre que pot per treure a col·lació temes controvertits de la seva vida familiar, assumptes pels quals sap que la gent està interessada. Per exemple, també ha parlat de la seva relació amb Raquel Bollo, la qual sempre ha estat qüestionada i que fins fa poc se sospitava que podria ser dolenta.

 

Respecte d’això, Kiko Rivera s’ha volgut pronunciar: «A Raquel l’estimo com si fos la meva tieta, és la mare dels meus cosins, és com si portés la meva sang». A més a més, ha volgut aclarir la relació que manté amb el fill de Raquel Bollo, Manuel Cortés: «On anés jo anava ell, i ara igual, aprofitem sempre que podem per veure’ns».

 

Kiko, a la corda fluixa

Des de l’inici del concurs, semblava que Kiko Rivera era un dels candidats per alçar-se amb el premi final del concurs. Tot i això, arran del seu últim enfrontament amb Maria Jesús Ruiz— a la que va escridassar i va anomenar «calentap...», un insult que no ha agradat gens a les xarxes per masclista— els seguidors del programa han començat a criticar-lo de tal manera que demanen que l'audiència l'expulsi a la mínima que pugui. 

 

Tot sembla indicar que ell mateix s'ha autoboicotejat el seu propi concurs pel fet d'haver escridassat i insultat amb aquesta paraula sexista la concursant Maria Jesús; ara només queda veure com acabarà l'assumpte i com serà el desenllaç del concurs, que s'acabarà en dues setmanes.

 


Comentaris

envia el comentari