'GH DÚO': Kiko Rivera se salva de l'expulsió en l'últim moment

El fill de la Pantoja es va salvar i Raquel Lozano va ser l'expulsada de la casa. Sofía Suescun torna al 'reality' com a repescada després de resultar ser la més votada pel públic

Kiko Rivera i Sofía Suescun
Kiko Rivera i Sofía Suescun | TELECINCO

 

Kiko Rivera se salvava pels pèls ahir a la gala de ‘GH DÚO’, en què vam veure altres novetats com la reincorporació al ‘reality’ de la concursant Sofía Suescun, que va participar en la repesca i va resultar ser la més votada per entrar de nou a la casa de Guadalix. Tot i l’alegria d’ella, va reconèixer que tornava a la casa amb els seus companys en contra.

Kiko Rivera se salva

Des de la sala d’expulsions, Jorge Javier Vázquez va decidir tenir una conversació amb Kiko Rivera abans de saber qui seria l’expulsat, en la que van parlar de la confessió pública que va realitzar aquest sobre la seva addicció a les drogues. El presentador va voler aprofundir sobre els seus sentiments respecte d’aquella etapa tan dura, i Kiko li confessava: «Tenia la vida solucionada, però ho vaig malbaratar (...) Convisc amb allò cada dia, i ho vaig superant». En ser preguntat per Jorge Javier què sentia envers el Kiko del passat, va contestar de manera concisa: «Pena».

Kiko Rivera a la sala d'expulsió
Kiko Rivera a la sala d'expulsió | TELECINCO

 

Després d’això, va entrar Raquel a la sala d’expulsions; els percentatges anaven molt igualats, però finalment, va ser Raquel Lozano l’expulsada, amb un 55,9% enfront d'un 44,1% del fill de la Pantoja.

Kiko va tenir una nit rodona, ja que després de ser salvat per l’audiència, va passar a obtenir la immunitat, el lideratge, i el privilegi de l’intercanvi en la prova dels pastissos.

Sofía torna a Guadalix

A continuació tocava resoldre l’altra incògnita de la nit: qui seria la repescada de l’audiència, si Candela o Sofia. Finalment, la més votada pels espectadors per tornar a la casa va ser Sofía.

Tot i l’alegria del moment, aquest triomf té un sabor amarg per a ella, ja que en els últims dies no ha cultivat la millor de les relacions amb els seus companys i ha protagonitzat algunes discussions, així que des del seu punt de vista, els seus companys la veuen com ‘La dolenta’.

Sofía Suescun i Candela Acevedo
Sofía Suescun i Candela Acevedo | TELECINCO

 

Al llarg de la gala s’han vist certs moments de tensió que han tingut com a focus Alejandro Albalá (el seu ex) i ella. Concretament, un vídeo en què a ell se’l veia plorant i ella rient-se’n amb Candela; després de visionar-lo, Albalá ho tenia clar: «No em deu estimar massa quan em veu plorant i se’n riu».

Antonio Tejado, enmig de totes les disputes

Per si això no fos poc, la figura de Tejado s’ha incorporat en les disputes de Sofía, ja que la concursant va reconèixer ahir que durant les primeres setmanes del concurs, ell havia flirtejat amb ella. Davant l’estupefacció de tota la casa després d’aquesta afirmació, Albalà li va demanar explicacions de per què, quan ell li va preguntar en aquell moment sobre aquest tema, ho havia negat tot rotundament: «Per donar-li un cop de mà», va confessar Sofía.

A Tejado no li va agradar gens les declaracions de Suescun i que se’l titllés d’anar flirtejant amb totes, i va esclatar enfurismat afirmant que Sofia i Candela s’havien confabulat per anar en contra seva.

Candela i Tejado

Els enfrontaments entre Candela i Tejado també van estar a l’ull de l’huracà durant la gala, ja que les imatges van mostrar diverses discussions entre ambdós i com Antonio finalment, no podia més i se n'anava al lavabo a plorar. Candela, en adonar-se’n va voler anar a buscar-lo i el va intentar abraçar per consolar-lo, cosa que va fer que Tejado es pensés que ella volia un apropament. Però no era aquest el cas i un altre cop, per a desesperació d’Antonio, tornaven a entrar en el seu cercle viciós; Tejado desesperat per la situació, comentava a Ylenia: «deixe’m morir al bany».

Un moment molt tens amb Maria Jesús

L’altre front obert de Tejado era amb l’exmiss Espanya Maria Jesús Ruiz, amb qui va protagonitzar un enfrontament molt tens durant la gala de dimarts que va provocar que ella proferís una greu acusació contra ell. Ahir, en veure les imatges, Antonio va afirmar:«Està clar que és Mª Jesús qui m’avassalla». 

Maria Jesús i Antonio Tejado s'enfronten
Maria Jesús i Antonio Tejado s'enfronten | TELECINCO

 

Si ahir va quedar una cosa clara, és que l’ambient de la casa està molt caldejat i no reina la pau i l’harmonia; s’haurà de veure com evolucionen els esdeveniments amb els nous nominats d’aquesta setmana: Maria Jesús, Alejandro i Ylenia.

 

Comentaris

envia el comentari