Sofía Suescún y Kiko Jiménez

Kiko Jiménez i Sofía Suescun assenyalen les 'rates' de 'Sálvame'

Kiko Jiménez i Sofía Suescun carreguen contra la majoria dels col·laboradors de 'Sálvame'

Kiko Jiménez i Sofía Suescun han aprofitat per carregar contra gran part dels col·laboradors de 'Sálvame' després de la seva 'no ruptura', que va ser anunciada en directe fa uns dies.

Així, la parella ha posat les coses clares en una entrevista exclusiva que han ofert a 'Lecturas'. En aquesta, ambdós han tancat els rumors sobre la seva suposada crisi i han criticat molts dels tertulians habituals de 'Sálvame'.

Hi ha molts «voltors carronyers», segons Kiko Jiménez, però també hi ha excepcions dins del programa. I és que tant Sofía com Kiko Jiménez han dividit en dos grups als tertulians de l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Primer hi ha aquells que els han decebut i, d'altra banda, hi ha els que donarien la cara per ells. «Em va escriure Alonso Caparrós, l'únic que ens té afecte de tots els que hi havia al plató aquest dia. Els altres van recórrer a dir que ara ens mataríem», es lamentava Kiko Jiménez.

El de Jaén parla amb un gran mal en recordar com van reaccionar quan Jorge Javier Vázquez va llegir un fals missatge de Maite Galdeano. En aquest, s'assegurava que la parella estava trencada.

Kiko Jiménez i Sofía Suescun carreguen sense pietat contra alguns col·laboradors de 'Sálvame'

Una de les col·laboradores que pitjor ha sortit parada d'aquesta polèmica entrevista ha estat la veterana Gemma López. «Em va defraudar, va utilitzar que jo havia dit que Sofía i jo no discutíem per posar-me en dubte», sentencia Jiménez.

Per si no n'hi hagués prou, noms com el de Belén Esteban i Laura Fa tampoc se salven de les crítiques de tots dos. Sobre la de Paracuellos, assegura que «va ser més del mateix, sempre fa al·lusió al fet que és impossible conviure amb Maite, que la nostra relació no té cap futur...».

D'altra banda, en el cas de la Laura Fa, que va tenir una gran baralla amb ella fa un parell de setmanes, opina d'una manera més que contundent. «Diu que com som personatges públics i ja hem comentat les nostres anteriors ruptures, passarà igual si ho deixem».

Sofía Suescun frena el discurs de Kiko Jiménez i incideix en el següent: «Tenia un tracte cordial amb ella i em va deixar com si fos una porqueria, dient-li a Kiko que té la parella i la sogra que mereix. Em va fer mal».

«Són uns voltors carronyers», afirma el de Linares. Amb aquestes paraules, queda de manifest la profunda decepció que Kiko sent per alguns dels seus companys. «Aprofiten un moment de debilitat per trepitjar-te i gaudeixen i gaudeixen d'una cosa que pot causar mal a un company».

Els tertulians que se salven de la crema a 'Sálvame'

Tot i criticar sense pietat contra gran part dels tertulians que treballen braç a braç en el programa amb Kiko Jiménez, no tot són crítiques. També hi ha un buit per a la confiança cap a alguns d'ells, segons el jove col·laborador.

I és que, dins de 'Sálvame' també s'envolten de gent que val la pena i s'alegren per les bones notícies de la parella. «Antonio Montero, Alonso Caparrós o Matamoros s'han interessat per la nostra futura casa», enumera Kiko Jiménez.

Tot i que encara té un missatge per enviar-li a 'la princesa del poble', Belén Esteban, abans de tancar l'entrevista de 'Lecturas'. «Jo no gaudiria si sortís qualsevol informació seva i de Miguel, i mira que sabem coses!», sentència Kiko.

Però, per si no fos suficient, Sofía acaba per rematar a la col·laboradora estrella del programa. «Jo no em preocupo pel dia que Miguel la deixi, ni estic pendent del que vagi a explicar ell». Una indirecta que segur té resposta en unes hores per part de l'ex de Jesulín d'Ubrique.