L'actor de la sèrie 'La que se avecina' , Nacho Guerreros, es va convertir en actor després de guanyar la loteria l'any 2002

Amb el premi, va comprar els drets de representació de Bent, una obra teatral
La família de Nacho Guerreros, Coque a 'La que se avecina', va guanyar el Gordo l'any 2002 | Telecinco

 

Els seguidors de la popular sèrie de Telecinco 'La que se avecina', segurament relacionen el nom de Coque amb un dels personatges que més rialles treu entre els teleespectadors. No obstant, al darrere d'aquest personatge tan mític de la sèrie, es troba una persona normal i corren. Es tracta de Nacho Guerreros, nascut a Calahorra, a La Rioja, qui ha revelat al diari 'El País', un dels secrets que el van portar a treballar a la petita pantalla. 

Fa quinze anys, el 22 de desembre del 2002, Nacho treballada de cambrer en un bar de copes de Madrid, quan de sobre va rebre la trucada de la seva cosina que li donava una de les notícies més esperades en aquestes dates: li havia tocat el Gordo a la seva família. Com és d'esperar, en aquell moment l'alegria es va apoderar de tota la família Guerreros. 

 

Cal recordar que l'any 2002, quan havíem acabat d'entrar en l'era millennial, l'ús dels telèfons mòbils no era tan popular com ara, amb la qual cosa Nacho va tardar més del que ho faria ara en comunicar-ho als seus pares. 

 

De fet, el municipi de Calahorra va ser dels més premiats, ja que dels 20.000 habitants que té, 4.000 van ser premiats, amb la qual cosa es va acabar organitzant una festa popular que encara recorden avui dia. 

 

Un bitllet cap a l'èxit

Guerreros no va desaprofitar aquesta oportunitat i, després de demanar-li un préstec al seu pare, va obrir una botiga de disseny i decoració a Madrid, la qual va dirigir durant cinc anys. No obstant, Guerrero reconeix que sempre havia estat enamorat del món teatral i, per aquest motiu, va comprar els drets de reproducció de Bent, una obra creada per Martin Sherman l'any 1979. 

 

L'èxit de l'actor va ser tal, que aquella interpretació li va permetre realitzar una prova per 'Aquí no hay quien viva', on l'actor va aconseguir el primer paper important en el món de la interpretació. «Si el meu pare no m'hagués prestat els diners, jo no hauria pogut fer l'obra. Per a mi, va ser fonamental aquella loteria», va reconèixer Nacho. 

 

Una alegria permanent

L'actor també va afirmar que aconseguir el premi del Gordo és un fet que encara avui dia, i després de quinze anys, no ha oblidat. «La ressaca va durar tot el Nadal. Jo crec que encara, després de 15 anys, dura. Cada 22 de desembre es recorda», explica l'intèrpret.

 

Guerreros explica que els premiats no van dubtar en invertir aquells diners per a pagar deutes pendents, així com per a comprar-se algun capritx. «Alguns es van comprar una casa, altres un cotxe nou. Els sectors de l'automòbil, habitatges i viatges van ser els més beneficiosos gràcies als premis», sentencia l'actor de 'la que se avecina'. 

Comentaris