Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'última ocurrència de la família Campos que li ha costat un autèntic dineral a Telecinco

Dimecres passat van marxar a Nova York amb 7 o 8 maletes molt grans, un excés d'equipatge pel qual la productora del programa ha hagut de pagar uns 1.200 euros a l'aerolínea
Carmen Borrego i María Teresa Campos a l'aeroport | CatalunyaDiari.com

 

La família Campos continua fent-ne de les seves. María Teresa Campos i les seves filles Terelu Campos i Carmen Borrego van posar rumb a Nova York dimecres passat, 29 de novembre, per gravar la nova temporada del ‘reality’ de Telecinco ‘Las Campos’. Així mateix, fotògrafs i periodistes no van voler perdre's el gran moment de la seva arribada a l'aeroport de Barajas a Madrid.

 

  

  

Les Campos van arribar lluint els seus millors abrics de pell, enormes ulleres de sol i amb una muntanya de maletes la grandària de les quals, per cert, ha acabat sortint cara a 'Mediaset'.

 

 

  

  

L'expresentadora de ‘Qué tiempo tan feliz’ i les seves filles passaran el nadal als Estats Units i, per aquest motiu, necessiten transportar piles i piles de roba per lluir durant tota la temporada que passin a Nova York. I és que, tal com es va poder veure gràcies a les fotografies de la família a l'aeroport, les tres haurien necessitat ni més ni menys que 7 o 8 maletes d'una mida enorme per transportar tota la seva roba.

 

Terelu Campos intentant portar el carro de maletes | CatalunyaDiari.com

 

Cal destacar que la foto més impactant de l'arribada de la família a l'aeroport va protagonitzar Terelu. Aquesta, intentant empènyer un carro amb 6 maletes molt grans, va ser l'objectiu dels focus de totes les càmeres. Mentrestant, María Teresa i Carmen van baixar del seu taxi i van portar només una maleta cadascuna, deixant-li tota la feina a Terelu.

 

La «broma», però, no va quedar aquí. I és que un cop van haver de facturar tot l'equipatge, aquest sobrepasssava considerablement el límit permès. Per la qual cosa, es va haver d'abonar un cost considerable perquè les Campos poguessin viatjar amb totes aquestes maletes.

 

Segons va assegurar el col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Hernández, 'La Fabrica de la Tele' —productora encarregada de ‘Las Campos’ i també de ‘Sálvame’— va haver de pagar a l'aerolínia uns 1.200 euros per excés d'equipatge.

 

Comentaris