'La que se avecina' es queda sense Antonio Pagudo

Després d’onze temporades seguides a la sèrie, l’actor que interpreta a Javier Maroto decideix no renovar el contracte

L'actor Antonio Pagudo decideix no renovar contracte a 'La que se avecina' | Telecinco

Després d’onze anys, ‘La que se avencina’ s’acomiada de l’emblemàtic personatge Javier Maroto. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, Antonio Pagudo ha decidit posar punt final a la seva trajectòria dins la sèrie televisiva; El Mirador de Montepinar s’acomiada d’un dels veïns més simbòlics.

Un comunicat d’última hora

La productora Contubernio ha rebut un comunicat d’última hora on l’actor informa que no estarà disponible per la pròxima temporada de la sèrie de Telecinco. Pel que sembla, això ha provocat un retràs en el rodatge dels episodis nous, ja que en un principi es comptava amb la participació de l’actor.

Els espectadors no notaran el canvi d’una forma brusca, ja que la productora té guardada sota la màniga una temporada ja gravada amb l’actor que encara no ha sigut emesa. Ara, haurà de ser Lola (Macarena Gómez) qui s’enfronti als veïns, cosa que sempre havia fet Javier Maroto.

Un dels pocs que s’ha mantingut des de l’inici

El personatge d’Antonio Pagudo s’ha anat guanyant l’afecte dels espectadors després que Lola el deixés sol en diverses temporades. Les seves anades i vingudes amb dues de les veïnes de la urbanització, Raquel i Judit, han fet riure a milers d’espectadors.

Fotograma de la sèrie | Telecinco

 

I és que, certament, Antonio Pagudo ha sigut un dels pocs actors que s’ha mantingut fidel a la sèrie des dels seus inicis, apareixent en tots i cada un dels capítols. Els espectadors, de ben segur, notaran la seva absència. Dels actors que van començar amb la sèrie, tan sols es mantenen José Luis Gil, Pablo Chiapella, Ricardo Arroyo, Nacho Guerreros, Eva Isanta i Jordi Sánchez.

  • Més informació d’interès: Jordi Sànchez sorprèn tothom apareixent totalment calb

Tot i que no s’ha confirmat la data d’estrena de l’onzena temporada de la sèrie, ja es coneixen alguns detalls sobre les noves incorporacions. Tot sembla apuntar que ‘La que se avecina’ obre les portes a diversos personatges especials, interpretats per Montalvo, Kira Miró, Adrián Muñoz, Edurne, Mario Vaquerizo o María Hervas.

S’aproxima el final de ‘La que se avecina’?

Recentment, el creador de la sèrie Alberto Caballero declarava que no té gaire clar com tirar endavant el serial, i deixava entreveure que posaria fi a ‘La que se avecina’ després de l’emissió de la dotzena temporada, el 2020. Segons sembla, la temporada número dotze encara està per gravar i constarà de dos blocs de vuit episodis cada un.

Parte del elenco de La que se avecina
'La que se avecina' podria acabar-se el 2020 | Telecinco

 

Alberto Caballero va haver de matisar les seves declaracions, arran de tot el revol que van causar. Segons va declarar a posteriori, «al final de la T-12, si segueix viva, tenim un canvi profund en LQSA. No necessàriament la seva desaparició», donant a entendre que l’emblemàtica sèrie es podria desenvolupar, en un futur, fora de la urbanització de Montepinar.

  • També pots llegir: La quarta edició a 'Got Talent' es gravarà a Barcelona

Comentaris

envia el comentari