IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'La que se avecina' s'acabarà al final de la temporada 12

La sèrie arribarà al seu punt final amb la 12na temporada i serà aleshores quan es donarà pas a petits 'spin-off'

'La que se avecina' finalizará tras la emisión de la temporada 12
'La que se avecina' deixarà d'emetre's al final de la temporada 12  | Telecinco

Molt males notícies per a tots els fans de 'La que se avecina'. La popular sèrie de Telecinco arribarà al seu punt final després de l'emissió de la seva 12na temporada. Segons 'Fórmula TV', la direcció de la sit-com hauria arribat a la determinació de continuar amb la sèrie a base de petits 'spun-off' amb els personatges més celebrats de la sèrie. 

Els Antonio Recio, Amador Rivas i Fermín Trujillo acaben de rodar la temporada 11 de la comèdia i, per tant, no seria fins l'any vinent que es posaria punt final a la sèrie. Ara, però, caldrà veure quins personatges entren a la tria per fer les seqüeles. 

  

La temporada 12 de 'La que se avecina', amb moltes sorpreses

Alberto i Laura Caballero, de moment, se centren en els guions dels 16 episodis de la pròxima temporada —ja que s'acaba de gravar la temporada 11—. Uns episodis futurs, en aquest sentit, que estaran plens de sorpreses d'allò més especials per a tots els fans de 'La que se avecina'. I és que el mitjà esmentat ha tret a la llum que s'estudien una sèrie de «d'aparicions estel·lars»

Algunos personajes que han participado en 'LQSA' podrían hacer un cameo en la 12 Temporada
Alguns dels personatges de 'LQSA' tindran el seu 'spin off'  | Telecinco

 

L'enigmàtica publicació de la temporada 11

Alberto Caballero, codirector de la sèrie, ho deixava tot a l'aire amb un missatge d'allò més enigmàtic. «XX dies més i s'estrena LQSA. De debò», va escriure Caballero a través d'un missatge que suggeria que la temporada 11 de 'La que se avecina' s'estrenaria al cap de només 20 dies. 

Ràpidament, però, Telecinco va sortir al pas dels rumors per assegurar: «Sentint-ho molt, encara no podem anunciar la data. Caldrà esperar un pèl més per saber quan torna el programa», informaven a través de la web del programa, afegint que «ara com ara cal esperar una miqueta més».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

XX días más y se estrena LQSA. En serio. #lqsat11

Una publicación compartida de Alberto Caballero (@alber_caballero) el


Comentaris

envia el comentari