'La resistencia' se'n riu de Telecinco per la seva última pífia

El programa de Movistar+ va començar amb una versió d'anar per casa que imita el concurs que ara està a Antena 3

Una assistent a 'La resistencia' participa al fals 'Pasapalabra' del 20 de maig del 2020
'La resistencia' se'n riu de Telecinco per la pífia de 'Pasapalabra' | Movistar+

'La resistencia' va començar el seu programa del dimecres, 20 de maig, sense el monòleg habitual de David Broncano per falta de temps, així que els espectadors van veure un inici molt diferent. 

L'èxit de Movistar+ va donar pas, només començar, a l'humorista Jaime Caravaca, qui va animar a una espectadora del públic a participar en un divertit joc per encetar el show.  

«He portat un miniconcurs. Són formats televisius adaptats. He portat un 'Pasapalabra', il·legal ... com el que feien a Telecinco. O sigui que és igual», deia provocant el riure del presentador. «És veritat, eh? Ens hem saltat les normes els dos», afegia Broncano.

La burla va ser un dard directe cap a la cadena de Paolo Vasile pel conflicte que va tenir pels drets de l'emissió de 'Pasapalabra', una guerra amb la cadena original del programa que va acabar beneficiant Antena 3, ja que es van afanyar a comprar de nou els drets i quedar-se una de les joies de la corona de la cadena rival. 

La 'resistencia' envia també un missatge a Roberto Leal

La broma de 'La resistencia' coincideix a més amb l'estrena de la nova etapa de 'Pasapalabra', que va donar a Antena 3 molt bones dades d'audiència. De fet, el programa també va recordar-se de Roberto Leal per aquest èxit: «És igual d'il·legal i així li mengem la torrada al 'cabró' de Roberto Leal, que està allí, triomfant massa», deia l'humorista. 

Aquest gest de complicitat no va passar desapercebut per Roberto Leal, que no va trigar a contestar a través de les xarxes socials. El compte de Twitter de 'La Resistència' compartia el moment del programa sota el missatge: «Tremola, Roberto Leal. No et relaxis». L'andalús va recollir la publicació i va contestar: «Jajajaja home, és que Caravaca és molt Caravaca. Ull aquí! ».

El fals concurs simulava el programa original, tot i que salvant molt les distàncies. Fins i tot tenia una mena de 'rosco' amb 6 lletres perquè la concursant del públic pogués endevinar les paraules, sempre amb el característic toc d'humor del programa de Broncano.


Comentaris

envia el comentari