'La Voz' tindrà un altre participant de Tarragona, Mark Wayne

L'artista tarragoní concursarà al 'reality' amb l'equip de Paulina Rubio

Va deixar el seu país d'origen, Sud-àfrica, per poder treballar i va fer cap a Tarragona, on va acabar trobant l'amor de la seva vida, al seu marit. Mark Wayne va impressionar als 'coaches' de 'La Voz' amb la seva veu i interpretant la cançó 'Let's stay together' d'Al Green.  I, després d'una excel·lent actuació, només va ser Paulina Rubio, qui es va girar per incorporar la seva veu a l'equip. A més, compartirà equip amb l'artista de Roda de Berà, Marlo.

Des d'hotels de Tarragona a l'escenari de 'La Voz'

El tarragoní Mark Wayne, de 45 anys, segueix cercant el treball de la seva vida, objectiu pel qual va arribar a Tarragona des de Sud-àfrica: ser músic. Actualment, l'artista treballa en diversos hotels de la regió de Tarragona com a cantant, on amenitza les vetllades als clients amb la seva meravellosa veu. 

Canviant les sales d'hotels de Tarragona per l'imponent escenari de 'La Voz', davant de quatre 'coaches' com Pablo López, Antonio Orozco, Luis Fonsi i Paulina Rubio, Mark Wayne va escollir la cançó d'Al Green, 'Let's stay together'. 

En pujar a l'escenari, tot el jurat va quedar impressionat per la veu de l'artista tarragoní, però, en ser ja les últimes incorporacions dels equips, els 'coaches' van amb peus de plom a l'hora d'escollir membres pels seus equips. La veu de Mark Wayne, però, no es podia quedar fora del concurs i Paulina Rubio es va tirar a la piscina girant-se i escollint-lo com a nou membre del seu equip, on ja hi ha un artista de les comarques de Tarragona, Marlo.


Comentaris

envia el comentari