La falta de respecte a la catalana Núria Marín en directe que ha descol·locat

El concursant no estava d'acord amb el veredicte d'una de les proves
Núria Marín, presentadora a 'La casa fuerte'
El concursant no estava d'acord amb el veredicte d'una de les proves | Telecinco

El nou 'reality' de Telecinco, 'La casa fuerte', està tenint una arrencada una mica accidentada. Les bases no estan del tot clares i les proves que es duen a terme tenen certes llacunes, que ja estan començant a mosquejar fins i tot als mateixos concursants. A la gala d'aquesta nit, els concursants es jugaven la permanència dins de la vila, però la prova que havien de superar no ha convençut gens als aspirants.

El joc consistia a realitzar un recorregut amb flotadors gegants que s'havien de mantenir en la zona dels peus dels aspirants, però això no es complia i la presentadora desplaçada a la vila, Núria Marín, advertia que si no es complien les normes, es veuria obligada a aturar el joc per tornar a començar. Després d'aquest avís, les coses no anirien gaire millor i ha estat llavors quan deia a Labrador que estava fent trampes i que s'estava passant per la torera les normes del joc.

Davant d'això, Labrador ha dit la presentadora que era una mentidera i que no estava fent trampes amb el joc. Sent justos, hem d'admetre que el concursant estava fent trampes i que el flotador no ha tocat en cap moment els seus turmells. Però Labrador ha entrat en còlera quan l'han fet retrocedir i tornar a començar amb la prova.

Núria Marín es defensa de l'atac

La presentadora no s'ha quedat enrere i ha afegit que no es podia posar en dubte el seu criteri, recordant que ha corregut maratons, donant a entendre que és tota una especialista en aquest tipus de gimcanes.

Més tard, la presentadora ha hagut d'anar de nou darrere de Labrador, aquesta vegada però perquè topava amb els flotadors i queia turó avall sense fre. Finalment, tot ha quedat en un ensurt sense més importància, que s'ha solucionat reiniciant el joc des de l'inici.


Comentaris

envia el comentari