Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

Sonen els 6 primers concursants de 'La Casa Fuerte' i Telecinco va amb tot

Es tracta de rostres molt coneguts a casa nostra

Durant aquest passat estiu, Telecinco va sorprendre els seus espectadors donant-li forma a un nou 'reality': 'La Casa Fuerte'. Aquest, un programa a mig camí entre 'GH VIP' i 'Hotel Glam', va aconseguir una bona audiència, especialment en el seu final, on es van proclamar guanyadores Yola Berrocal i Leticia Sabater.

Doncs bé, sembla que la cadena vol començar la segona edició d'aquest espai molt aviat. Tant és així que, fins i tot, ja ha anunciat la seva tornada amb un vídeo promocional. Un fet que ha donat lloc, al mateix temps, que ja sonin els noms dels sis primers concursants, els quals es tractarien de famosos molt coneguts.

Els possibles participants

És cert que des de Mediaset no s'ha revelat encara qui seran les celebritats que s'animaran a participar a 'La Casa Fuerte'. No obstant això, mitjans i experts en 'realities' ja han començat a fer les seves apostes, i la veritat és que hi ha diversos famosos que sembla ser molt possible que estiguin entre els concursants.

Concretament, s'ha revelat el nom d'aquests sis famosos:

Violeta i Fabio

Violeta Magrinyan amb Fabio en un aeroport
Violeta Mangriñán i Fabio podrien ser concursants | GTRES

L'assessora de l'amor de 'MYHYV', que ha reconegut recentment que pateix anorèxia, i el seu noi podrien ser concursants de l'esmentat 'reality'. Per a ells no és estrany aquest tipus de programes de Telecinco, ja que no s'ha d'oblidar que precisament es van enamorar a 'Supervivientes'. De formar part a 'La Casa Fuerte' ho farien en parella, després d'haver hagut de fer front a molts rumors de crisi.

Yurena

La cantant, coneguda per la seva emblemàtica 'No cambié', també sona amb força com a concursant. Si finalment decideix ser-ho sumaria un nou 'reality' a la seva trajectòria. Sí, perquè fins ara ha participar en 'Hotel Glam', 'Supervivientes' i 'GH Duo'.

Steisy i Pablo

Ella va ser 'pretendienta' i 'tronista' de 'MYHYV', aconseguint la fama per esdevenir col·laboradora de diversos programes i, fins i tot, per anar a 'Supervivientes'. En aquest cas, participaria amb el seu noi, amb el qual comparteix èxit gràcies al canal que tenen a 'Mtmad'  ('Bi happy').

Loly Álvarez

Aquesta polifacètica artista també sona com a concursant de 'La Casa Fuerte '. La seva presència suscitaria cert 'morbo', ja que, des de fa anys, està enemistada amb Yurena. Així mateix, cal destacar que no seria el primer 'reality' en què apareix perquè ja ho va fer a 'Supervivientes'.

De moment, aquests són els noms que sonen com a participants. Caldrà esperar per veure si es confirmen i també per descobrir la resta de famosos que podrien animar-se a concursar.