'La Marató' de TV3 d'aquest 2018 es dedicarà a la recerca contra el càncer

La protagonista de la campanya gràfica és l’Elisenda Escriche, una dona que ha pogut superar recentment un càncer de mama.

La Marató se centrarà aquest 2018 en la investigació per combatre el càncer
La Marató se centrarà aquest 2018 en la investigació per combatre el càncer | TV3

‘La Marató’ tornarà, com cada Nadal, a TV3. La televisió catalana ha presentat avui la campanya de sensibilització i difusió de la pròxima edició del popular programa de TV3 i Catalunya Ràdio. De cara a aquest 2018, així mateix, l'edició del reconegut programa es dedicarà al càncer.

El que més crida l’atenció de tot plegat, però, és la campanya que TV3 ha tirat endavant per intentar conscienciar els espectadors. La protagonista d’aquesta campanya gràfica, doncs, és l’Elisenda Escriche, una dona que ha pogut superar recentment un càncer de mama.

‘La Marató’, en contra del càncer

Serà el tema central d’aquest 2018. A través d’un programa que anualment recol·lecta milions d’euros per la investigació de diverses malalties, TV3 ha volgut tornar a donar peu al càncer. Sota el lema de ‘La investigació dona vida’, Televisió de Catalunya ha apostat enguany per mostrar el procés evolutiu del càncer de l’Elisenda, per intentar mostrar la gran necessitat d’investigar un dels problemes de salut més mortals del moment.

També cal destacar, d’altra banda, que a la presentació hi participaran un total de 3.400 voluntaris —les inscripcions per apuntar-s’hi ja estan obertes— i que segons Martí Patxot, director de Comercial i de Márqueting de TV3, la campanya vol «arribar al cor dels catalans, generar empatia per la necessitat de recerca, i transmetre esperança».

«Un de cada dos homes i una de cada tres dones patirà càncer al llarg de la seva vida»

És la reveladora dada per la qual TV3 centrarà tots els seus recursos en la investigació sobre el càncer. Ramón Salazar, director de Recerca de l'Institut Català d'Oncologia, ha volgut explicar que el càncer, més enllà de ser un problema d’allò més candent actualment, es presenta com la major malaltia a combatre en un futur pròxim.


Comentaris

envia el comentari