Lara Álvarez considera que Carlos Lozano té la Síndrome del supervivent

El concursant, expulsat aquesta última setmana, pensa que 'Supervivientes' li ha canviat la vida i que ha guanyat perspectiva
Moment en què Carlos Lozano es mira al mirall
Moment en què Carlos Lozano es mira al mirall | TELECINCO

Carlos Lozano, el concursant expulsat de ‘Supervivientes’ d'aquesta passada setmana, pateix la 'Síndrome del supervivent'. Així ho comunicava Lara Álvarez en una de les connexions des d’Hondures en la qual relatava que el comportament del presentador indicava que era el primer concursant a sofrir el què anomenen 'Síndrome del supervivent', ja que al cap de les poques hores d’abandonar l’illa, comentava tant a redactors com a companys de programa que participar al concurs li havia canviat la vida i que havia agafat perspectiva.

 

Lara Álvarez creu que li serà difícil tornar a la civilització, ja que, tal com veuen a Carlos, per a ell serà un contrast molt gran tornar al ritme i a la voràgine d’Espanya i tardarà un temps a adaptar-se mental i físicament a la vida normal i a la rutina.

 

Lara Álvarez revela alguns secrets 

En aquesta mateixa connexió, Lara Álvarez ha revelat alguns dels detalls de les coses que passen darrere les càmeres quan un concursant és expulsat. Aquests, passen 24 hores al dia acompanyats d’una redactora que està amb ells durant el seu trasllat a Espanya i, un detall molt significatiu, no deixen que els concursants es mirin al mirall fins a arribar a fer-ho en una de les connexions, per així mantenir i guardar aquest màgic moment per als espectadors.

 

Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Lara Álvarez a 'Supervivientes' | INSTAGRAM

 

Respecte a l’alimentació, durant aquest període tots segueixen menjant poc i continuen amb una dieta suau, ja que al principi,  la majoria d’ells tenen l’estómac tancat a causa d’haver menjat poc durant tant de temps i els resulta molt complicat ingerir grans quantitats d’aliments fins que no passa un cert temps i el cos es torna a acostumar i a readaptar-se.

 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari