Lara Álvarez, enxampada: un micro obert li juga una mala passada

La presentadora feia un dels seus directes habituals a Instagram des d'Hondures

Lara Álvarez al 'Debate de GH' el 15 de setembre de 2019
Lara Álvarez feia un dels seus directes habituals a Instagram des d'Hondures | GTRES

La carismàtica Lara Álvarez ha posat la pota fins al fons. Coneguda per la seva gran simpatia i per captivar gairebé el 100% del públic de Telecinco, la presentadora de 'Supervivientes' a Hondures ha estat víctima del greu descuit tan temut per a molts: que s'escolti un compromès comentari teu quan creus que una trucada o connexió ja ha finalitzat.

La confessió 'off the record' de Lara ha encès la xarxa

L'asturiana, sempre molt propera als fans i d'allò més activa a les xarxes socials, s'anima sovint a fer directes per respondre les preguntes d'usuaris i seguidors sobre el 'reality'. Una manera d'apropar-se i guanyar-se el seu públic, que aquesta vegada li ha jugat una mala passada, creant justament l'efecte a la inversa.

Lara feia un d'aquests directes a Instagram des del compte oficial del programa sense saber que el moment final es tornaria viral. Ha passat en aquestes últimes hores, quan desenes d'usuaris s'han adonat de les paraules finals de la presentadora, que creia que havia «tancat» la connexió en directe: «La gent és re-tar-da-da». Una confessió que havia de ser 'per a ella' però que ha acabat regalant a tothom per error, generant una allau de dures crítiques i algun missatge de suport i agraïment per tanta «sinceritat».


Comentaris

envia el comentari