Lara Álvarez, enxampada amb un nou nòvio a la platja

Sembla que la presentadora ha oblidat Andrés Velencoso

Imatge d'arxiu de Lara Álvarez
Sembla que la presentadora ha oblidat Andrés Velencoso | Redacció

Sembla que Lara Álvarez ha oblidat Andrés Velencoso. L'any passat la revista 'Hola' destapava la seva relació amb el model i, un any després, la mateixa revista li atribueix un altre romanç amb l'artista gadità Adrián Torres.


La nova parella de l'estiu ha estat fotografiada en una platja de Conil de la Frontera, on estan passant uns dies de relax i descans. Les fotografies que publica en exclusiva Hola' no deixen lloc a dubtes. La parella està gaudint un estiu de somni entre petons i abraçades sota el sol gadità. Tots dos ja havien estat vists a Formentera el mes de juliol passat, però llavors no van voler cridar l'atenció.


L'artista Adrián Torres és de Jerez de la Frontera. Va estudiar Belles arts a Barcelona i després es va traslladar als Estats Units per treballar amb Ron Tomlinson en el seu estudi de Fort Worth, a Texas, una estada que va durar més de dos anys. Des que va tornar dels EUA, va establir el seu propi estudi d'art a Conil de la Frontera.

Les fotos i els missatges a Instagram, les proves

Fins ara, l'únic gest que confirma la relació, a part de les fotos plenes d'amor, són els ‘likes’ i els missatges amb cors que s'intercanvien a 'Instagram'. A Lara, molt discreta amb la seva vida privada, no li agrada que li assignin nòvios. La presentadora no es lliga a ningú i així ho està demostrant en els últims temps.«Crec que sóc una persona que tinc les coses clares, sé qui soc, sé el que vull, sé el que no vull i directament no jugo ni perdo el temps ni faig perdre el temps a ningú», va dir durant la presentació de l'edició de 'Supervivientes 2020' després del final de la seva història d'amor amb Velencoso. Sembla però, que està il·lusionada de nou.


Comentaris

envia el comentari