Lara Álvarez presentarà 'Eurogames 2019', el 'Grand Prix' europeu

Torna el 'Grand Prix' però en versió europea, un programa que comptarà amb la presència d'Espanya a més a més d'Alemanya, França, Grècia, Itàlia i Polònia

Lara Álvarez presentarà la versió europea del 'Grand Prix'
Lara Álvarez presentarà la versió europea del 'Grand Prix' | CatalunyaDiari.com

Molts recorden el famós concurs de televisió ‘Grand Prix’, que presentava Ramón García a TVE i que va esdevenir molt popular des que el 1992 es va començar a emetre; el programa comptava amb una bona dosi d’humor, i les proves que havien de passar amb èxit els concursants oferien nits d’entreteniment assegurat als televidents. Un concurs, ‘El Grand Prix del Verano’, que era hereu de ‘Juegos sin fronteras’, el mateix programa però en versió europea, que va deixar d’emetre’s fa 20 anys.

 

Torna el 'Grand Prix' europeu

Ara, Mediaset ressuscita de nou aquest format, i podrem tornar a gaudir d’aquest divertit programa sota el nom d'‘Eurogames 2019’, el qual que es començarà a rodar al setembre i que comptarà amb la participació de diversos països de la Unió Europea, com Alemanya, Polònia, França, Itàlia i Grècia, i entre els quals estarà també Espanya. Tot i haver canviat el seu nom, seguirà les mateixes dinàmiques del programa del qual és hereu, i a més a més l’encarregada de presentar la part espanyola serà la polifacètica Lara Álvarez.

 

Ramón Garcia va presentar el programa durant molts anys
Ramón García va presentar el programa durant molts anys | TVE

 

De moment, els quatre pobles espanyols que han confirmat la seva participació en el programa són: Monforte de Lemos, Ciudad Rodrigo, Mérida i Aranda de Duero; a aquests s’hi uniria Astorga, que actualment està en procés de càsting per trobar candidats, tal com explica el seu diari local.

 

El programa es rodarà a Itàlia entre setembre i octubre

Aquest ‘Grand Prix’ internacional tindrà un total de 6 episodis, un episodi setmanal d’una duració aproximada de 140 minuts, i cada equip comptarà amb 10 participants. Es rodarà a la ciutat de Roma, concretament al parc temàtic ‘Cinecittá World’, entre el 3 de setembre i el 19 d’octubre i la seva emissió a Espanya es produirà en algun canal de Mediaset.

 

Imatge del parc temàtic 'Cinecittá World'
Imatge del parc temàtic 'Cinecittá World' | CEDIDA

 

Lara Álvarez, que aprofitarà l'experiència acumulada com a conductora de proves a 'Supervivientes' per moderar amb èxit aquest concurs, es troba ara mateix agafant forces per aquesta nova aventura professional amb un viatge inspirador en el qual està recorrent les terres d’Àsia.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari