Lara Álvarez revela la feina més estranya que ha fet en la seva vida

La presentadora explica que va participar en un videoclip que es va fer viral

La presentadora Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Lara Álvarez també va treballar a la ràdio | Instagram

Lara Álvarez, una de les presentadores més conegudes i estimades dels programes d'entreteniment de Mediaset Espanya, ha tornat a sorprendre a tots els seus seguidors. La presentadora ha exposat públicament quin és el treball més estrany que ha fet en la seva vida. 

En l'entrevista que ha concedit en exclusiva a 'Lecturas', Lara Álvarez, com és comú en ella, s'ha mostrat natural, sincera i propera. Gràcies a aquestes declaracions hem pogut descobrir la seva part més polifacètica, el seu treball més estrany i s'han recordat velles col·laboracions, que molts de nosaltres no sabíem.

La presentadora ha volgut sincerar-se i, a més de parlar del seu treball com a presentadora al programa 'La Casa Fuerte', ha parlat de l'amor.

Tot i que l'entrevista ha tingut moments tensos i converses molt profundes, també hi ha hagut temps per a l'humor i aquí és on hem conegut la part més versàtil de Lara. De fet, un dels moments més divertits i destacats de l'entrevista ha arribat quan l'asturiana ha confessat quin és el treball més estrany que ha realitzat fins al moment.

Lara Álvarez va treballar a la ràdio fent de veneçolana

El treball més estrany que ha dut a terme Lara Álvarez és fer de veneçolana a la ràdio. La presentadora ha assegurat que aquesta ha estat la seva tasca més original de tota la seva carrera. Ara, també ha confessat: «Entre d'altres, perquè he tingut una carrera variada, però sí».

«Això va ser després de Telemadrid», ha assegurat. A més ha explicat com va arribar a aquest projecte i en què consistia exactament. «No trobava feina i a Top Ràdio feien un programa que es deia 'Radio corazón tropical, la radio más musical', i com que contractaven a gent llatina, jo imitava l'accent veneçolà», ha explicat. Una sorprenent declaració que ha fet molta gràcia als seus fans a les  xarxes socials.

La presentadora ha volgut demostrar públicament que ha hagut de treballar molt per arribar on és ara. S'ha guanyat la vida i ha tirat endavant treballant en llocs molt diferents, que li han fet créixer com a persona i com a professional.

Va ser una de les protagonistes del videoclip 'Amo a Laura'

Tot i que el treball més reconegut de Lara Álvarez és el de presentadora, especialment gràcies a programes com 'Supervivientes' o 'Gran Hermano', l'asturiana s'ha atrevit amb tot des de molt jove.

Ella mateixa ha assegurat que la feina més estranya que ha realitzat al llarg de la seva carrera professional ha estat fer de veneçolana a la ràdio. No obstant això, hi ha qui la coneix per una de les seves col·laboracions més estel·lars en un dels videoclips més comentats, el de la cançó 'Amo a Laura'. Ella era una dels quatre joves que apareixien en aquesta paròdia i que ens va fer riure molt en el seu moment.

L'entrevista concedida a 'Lecturas' confirma que l'actual estrella de Telecinco és una dona molt versàtil a la feina. I com bé mostra a les seves xarxes socials, també ho és en la seva vida personal. Les seves experiències han fet d'ella una persona carismàtica, empàtica i divertida i, probablement, tot això hagi influït en la seva decisió de decantar-se per la televisió i els programes d'entreteniment.


Comentaris

envia el comentari