Primer pla de Lara Tronti

Lara, de 'La Isla de las tentaciones', ho confirma: «Ha mort»

Lara Tronti comunica als seus seguidors una mort inesperada

Lara Tronti, exconcursant de 'La Isla de las tentaciones 3', ha hagut de fer front a un dels moments més complicats de la seva vida. La jove ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram la tristesa profunda que sent per la mort d'un ésser estimat.

Molt afectada pel que ha passat, la influencer ha publicat diverses imatges i un vídeo amb què s'acomiadava de Vainilla, la seva conilleta, i ha anunciat que estarà uns dies una mica absent. Necessita temps per a refer-se i enfrontar-se al buit que ara sent.

Lara Tronti, totalment destrossada després d'anunciar una mort: «No entenem per què»

Fa unes hores, Lara Tronti ha rebut un cop molt dur i inesperat. Només aixecar-se, s'ha trobat el cadàver de Vainilla, mascota que va arribar a la família fa només unes setmanes, quan l'hi van regalar per l'aniversari.

Lara Tronti a 'La isla de las tentaciones'
S'ha mort Vainilla, la conilleta de Lara Tronti | Mediaset

La jove, que ja tenia gossos, de seguida va sentir debilitat per Vainilla i es va mostrar molt feliç quan la va donar a conèixer a Instagram. «Vainilla, estem molt contents que formis part d'aquesta petita família», va escriure al costat d'una foto de la conilleta i els gossos.

No obstant això, aquesta felicitat ha durat ben poc, i ara Lara està destrossada. Molt afectada i sense poder contenir les llàgrimes, s'ha gravat en vídeo per a donar la trista notícia als més de 600.000 seguidors que té a Instagram.

«Estaré una mica absent perquè avui al matí hem trobat la Vainilla morta i no entenem per què, ni res», explicava. La promesa d'Hugo Pérez intenta trobar una raó a la mort de la seva conilla, però no entén què ha passat.

Va ser el 3 de febrer quan Vainilla va arribar a la vida de Lara Tronti, el dia que feia 29 anys. Des d'aleshores, la gallega ha passat molt bons moments amb la seva mascota, i ara, tan sols un mes després, se n'ha d'acomiadar per sempre.

Lara Tronti: «Tinc molta ràbia»

Acomiadar-se d'una mascota sempre és molt difícil, i més si ets amant dels animals. Per a Lara Tronti està sent un moment molt amarg i complicat, ja que fa un mes que li van regalar la Vainilla i ara se n'ha de separar definitivament.

«Tinc molta ràbia interior», ha confessat al vídeo en directe que ha publicat a Instagram, i no s'ha tallat gens a l'hora de mostrar el dolor. Lara adora els animals, i la tràgica mort de Vainilla l'ha deixat enfonsada.

«Em costa entendre per què ha passat, però ho volia explicar, perquè d'aquesta manera m'ho trec de sobre", explicava als seus fans. Així mateix, també ha revelat el motiu pel qual «ja no tornareu a veure la Vainilla».

A més, la influencer li ha fet un homenatge preciós. Amb diverses fotos on surt amb la conilleta, la gallega li ha donat l'últim adeu. «Et trobarem a faltar, Vainillota. T'estimem», publicava.

Hugo Pérez i Lara Tronti
Hugo Pérez i Lara Tronti estan molt tristos per la mort de la seva mascota | Instagram

El seu promès, Hugo Pérez, també ha lamentat la mort del nou membre de la família. Amb un missatge molt més escarit que el de Tronti, també s'ha acomiadat de la conilleta. «Gràcies per tot el que ens has donat en tan poc temps, Vaini. La Roma, la Nala, la Lari i jo et trobarem molt a faltar. Sempre t'estimarem, Vainilla», expressava.

I és que ha deixat un buit enorme a la família dels dos exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'. Vainilla es portava molt bé amb els gossos de la parella, que ara han perdut la seva companya de jocs.