Lara Álvarez anuncia entre llàgrimes la seva tornada a Espanya: «Ara ens toca lluitar»

Tot l'equip volarà en un avió especial d'AirEuropa

Lara Álvarez a Supervivientes
La presentadora s'ha emocionat en el seu comiat | Mediaset

Lara Álvarez ha tornat a protagonitzar el comiat de la palapa, el set on donen lloc totes les gales de 'Supervivientes' a Hondures. En aquesta ocasió, les condicions eren molt especials, ja que l'equip i Lara s'acomiadava d'aquest espai en el qual han estat tantes hores, mentre que a Espanya el coronavirus estava posant fi a milers de vides i trencant infinitat de famílies.

Això ho ha volgut reflectir Lara Álvarez en el seu comiat, on ha afirmat que en moltes ocasions li hagués agradat estar a Espanya al costat dels seus, però admetia que havia entès que en aquest moment la seva missió i la dels seus companys era entretenir des d'Hondures. L'equip del programa ha protagonitzat un vídeo en el qual se'ls pot veure treballar, donant el millor perquè els espectadors hagin pogut gaudir com sempre de les proves més sorprenents i dels paisatges més paradisíacs de les illes hondurenyes.

En aquesta ocasió, Lara no ha volgut apagar el foc de la palapa, afirmant que la flama seguiria cremant a l'espera de poder tornar aviat a l'illa, el lloc on tants moments han passat els supervivents i on han pogut demostrar la seva força i compromís amb aquest format tan exigent.

L'equip tècnic tornarà al mateix temps que els concursants

A diferència d'altres anys, l'equip tècnic volarà al mateix temps que els concursants. Per a això, la productora ha aconseguit un avió de luxe on hi haurà tot l'equip per tornar així, com més aviat a casa i poder estar amb els seus. És important remarcar que tant l'equip tècnic com els concursants hauran de complir amb una quarantena de catorze dies abans d'emprendre les seves respectives rutines.


Comentaris

envia el comentari